دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: [美] 安德烈亚斯·胡伊森 (Andreas Huyssen)
سری: 当代学术棱镜译丛
ISBN (شابک) : 7305071234, 9787305071232
ناشر: 南京大学出版社
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 295
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 大分野之后: 现代主义、大众文化、后现代主义 (After the Great Divide: Modernism, Mass Culture, Postmodernism) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 大分野之后: 现代主义、大众文化、后现代主义 (After the Great Divide: Modernism, Mass Culture, Postmodernism) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پس از شکاف بزرگ: مدرنیسم، فرهنگ عامه، و پست مدرنیسم مقدمه: برای بیش از یک قرن، فرهنگ مدرنیته با یک رابطه متغیر و اغلب خصمانه بین هنر عالی و فرهنگ عامه مشخص شده است. به ویژه گفتمان مدرنیسم ظریف که همیشه بر خودمختاری آثار هنری تأکید می کند، بر جدایی کامل هنر از فرهنگ زندگی روزمره پافشاری می کند و فاصله ای برنامه ریزی شده را از مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی حفظ می کند. چالش کنونی شکاف بزرگ بین فرهنگ توده ای و مدرنیسم به نام پست مدرن انجام می شود. هویسن معتقد است که پست مدرنیسم را نمی توان گسست کامل با گذشته دانست، زیرا راهبردهای هنری و سیاسی آن عمیقاً در جریان دیگری از فرهنگ مدرن - آوانگارد اولیه - ریشه دارد. در عین حال، نمیتوان آن را بهسادگی ادامهی خودخواهی مستمر مدرنیسم/آوانگارد دانست.\r\nآندریاس هویسن استاد آلمانی در دانشگاه کلمبیا در نیویورک و پیش از آن استاد ادبیات آلمانی و تطبیقی در دانشگاه ویسکانسین در میلواکی است. او ویراستار Neue Deutsches Criticism و نویسنده چندین رساله در مورد شعر رمانتیک و تئاتر دیوانه است. او همچنین ویرایشگر تخیل تکنولوژیک و پست مدرنیته: حسابداری برای بربریت فرهنگی بود.
《大分野之后:现代主义、大众文化、后现代主义》内容简介:百多年来,现代性文化的特征表现为高雅艺术与大众文化之间多变的、通常是敌对的关系。尤其是高雅现代主义话语,它总是强调艺术品的自主性,坚持艺术与日常生活文化完全分离,与政治、经济、社会问题保持有计划的距离。当下对大众文化和现代主义这一大分野提出的挑战是以后现代的名义进行的。胡伊森认为,不能把后现代主义看作是与过去的完全断裂,因为它的艺术和政治策略都深深地扎根于现代性文化的另一潮流——早期先锋派。同时,也不能简单地把它看作是现代主义/先锋派不断自我反叛的继续。 安德烈亚斯·胡伊森是纽约哥伦比亚大学的德文教授,在此之前则是密尔沃基的威斯康星大学的德文和比较文学教授。他是《新德意志批评》的编辑,也是数部关于浪漫诗学和狂飙戏剧的论著作者。他还与人合编过《技术想象》和《后现代:对文化蛮迁的描沭》。
《当代学术棱镜译丛》总序 致谢 前言 第一部分 消失的他者:大众文化 1.隐匿的辩证法:先锋派——技术——大众文化 2.阿多诺的反面:从好莱坞到理查德·瓦格纳 3.女性化的大众文化:现代主义的他者 第二部分 文本与语境 4.机器与妖妇:弗里茨·朗格的《大都市》 5.生产革命:海纳尔·穆勒的教育剧《毛瑟枪》 6.认同的政治:《大屠杀》和西德戏剧 7.记忆、神话、理性之梦:彼得·韦斯的《对抗美学》 第三部分 走向后现代 8.波普艺术的文化政治 9.寻求传统:20世纪70年代的先锋派与后现代主义 10.绘制后现代地图 注释 索引