دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [Chu ban. ed.]
نویسندگان: Hsiau. A-chin
سری: Zhongyang yan jiu yuan she hui xue yan jiu suo zhuan shu di 6 hao.
ISBN (شابک) : 9789860143607, 9860143609
ناشر: Institute of sociology, academia sinica
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 478
[494]
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 31 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب 回歸現實 : 台灣一九七零年代的戰後世代與文化政治變遷 /Hui gui xian shi : Taiwan yi jiu qi ling nian dai de zhan hou shi dai yu wen hua zheng zhi bian qian به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب H 現實: 台灣 一九 七零 年代 戰後 世代 與 文化 政治 H / هوی گوی شیان شی: تایوان یی جی چی لی لینگ نان دای ژان هو هو شی دای یو ون هوآ zheng zhi bian qian نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تغییرات عمده سیاسی و فرهنگی در تایوان پس از جنگ در دهه 1970 آغاز شد. بسیاری از روشنفکران جوان با شکست های دیپلماتیک تایوان در اوایل دهه 1970 بیدار شدند. آنها ذهنیت تبعیدی خود را کنار گذاشتند و نسلی را تشکیل دادند که به واقعیت بازگشت و تغییرات سیاسی و فرهنگی را تحریک کرد. در میان آنها، اعضای سه گروه، از جمله شخصیتهای فرهنگی که ادبیات جدید تایوان را در دوره اشغال ژاپن کاوش کردند، نویسندگان و مدافعان ادبیات محلی، و اعضای غیرحزبی که تاریخ جنبشهای سیاسی و اجتماعی تایوان را در دوره اشغال ژاپن به پیش بردند. گذشته تایوان را دوباره درک کنید و با درک حال برای آینده برنامه ریزی کنید. نسل بازگشت به واقعیت مستلزم نوآوری سیاسی، تأکید بر واقعیت و موقعیت و کاوش در تاریخ گذشته تایوان است. گروه ها منابع مشخص تری هستند.\r\nاین کتاب مطالعات نسلی و نظریه هویت روایی را برای تجزیه و تحلیل تغییرات سیاسی و فرهنگی در تایوان در دهه 1970 ترکیب می کند و سعی می کند رابطه بین تاریخ و زندگی نامه، ساختار و عاملیت، خود و جامعه را درک کند، بنابراین بازگشت به واقعیت و نسل واقعیت را بررسی می کند. با ظهور و شکل گیری سه عضو مهم فوق، تحلیل بر رابطه نزدیک بین (1) هویت نسلی، (2) روایت و هویت تاریخی ملی و (3) کنش های اجتماعی که نظام سیاسی موجود را به چالش می کشد و روندهای فرهنگی را بازسازی می کند، متمرکز است.
戰後台灣重大的政治、文化變遷,始於1970年代。眾多年輕知識分子由於七○年代初台灣外交挫敗而覺醒,揚棄流亡漂泊的心態,形成回歸現實世代,激發政治與文化的轉變。其中挖掘日據時期台灣新文學的文化界人士、鄉土文學作家與提倡者、發揚日據時期台灣人政治社會運動史的黨外等三群成員,重新認識台灣的過去,以理解現在而規劃未來。回歸現實世代要求政治革新,重視現實與鄉土,挖掘台灣過去的歷史,這些普遍籲求是八○年代之後政治與文化本土化、台灣化的長遠濫觴,而上述其中三群成員是更具體的泉源。 本書結合世代研究與敘事認同理論,分析七○年代台灣的政治、文化變遷,試圖掌握歷史與傳記、結構與能動、自我與社會之關聯,因此探討回歸現實世代與上述三群重要成員的浮現形成,分析焦點在於他們的(1)世代認同、(2)國族歷史敘事與認同,以及(3)挑戰既有政治體制、重構文化趨向的社會行動三者之密切關係。
序 用字說明 導論 第一章 問題意識、概念、理論與研究方法 第二章 七O年代回歸現實世代的浮現與形成 第三章 回歸現實世代、日據時期台灣新文學與抗日集體記憶 第四章 鄉土文學、國族認同與回歸現實世代 第五章 日據時期台灣人政治社會運動史與黨外新生代的歷史建構 第六章 結論 附錄一:威權統治的國族認同:隱蔽與公開,連續與斷裂 附錄一:認同研究中的歷史:過去的事實、社會的過程與人類經驗的歷史性/敘事性 參考文獻 名詞索引 人名索引