دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: سیاست ویرایش: نویسندگان: 朱云汉 سری: 博源文库·现代性与中国社会转型丛书 ISBN (شابک) : 7509729114, 9787509729113 ناشر: 社会科学文献出版社 سال نشر: 2011 تعداد صفحات: 322 زبان: Chinese فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 14 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 台湾民主转型的经验与启示 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 民主 转型 的 经验 与 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این دستنوشته تجربیات فرآیند گذار دموکراتیک تایوان را بهطور عینی از زوایای مختلف خلاصه و تحلیل میکند. بخش اول شامل گذار دموکراتیک تایوان و توسعه اقتصادی، گذار دموکراتیک و سازماندهی مجدد روابط سیاسی و تجاری، دموکراسیسازی سیاسی و توسعه «جامعه مدنی» است. انتقال دموکراتیک و انتخاب قانون اساسی، انتقال دموکراتیک و رقابت احزاب سیاسی، و KMT و گذار دموکراتیک تایوان. بخش دوم عمدتاً محتوای گفتگو بین دانشمندان تایوانی و دانشمندان سرزمین اصلی است، از جمله آزادسازی اقتصادی و دموکراسیسازی سیاسی، مسیر وابستگی دموکراسیسازی تایوان، نقش اینترنت در دموکراسیسازی، رابطه بین تحول قانون اساسی و دموکراسی و حاکمیت قانون، انتخابات در تایوان و نقش احزاب سیاسی در گذار قانون اساسی و غیره.\r\n\r\nنگارنده ضمن تأیید تجربه دموکراتیک تایوان، کاستی های آن را نیز نقد کرده و محدودیت های دموکراسی به سبک آمریکایی و مضرات «دموکراسی کاذب» را نقد، تحلیل و بحث می کند. اینها آموزنده است. علاوه بر این، آنچه به ویژه ارزشمند است این است که اکثر نویسندگان نگرش های مثبت و همدلانه ای نسبت به دموکراسی سوسیالیستی دارند و موافقند که دموکراسی سوسیالیستی مرجع و ارزش مرجع برای دموکراسی آزاد تایوان یا دموکراسی مبتنی بر قانون اساسی است. در همان زمان، محققان همچنین در روند بحث تبادل نظر داشتند، که همچنین الهام بخش برای درک عمیق تر از ماهیت دموکراسی است.\r\n\r\nعلما به دلیل زوایای مشاهدات و درجات متفاوت، دیدگاههای سیاسی و حتی جناحی خاص خود را دارند، بنابراین استدلالهای آنها نیز متفاوت است، اگرچه ما با همه دیدگاههای نویسنده کاملاً موافق نیستیم، اما به عنوان یک پژوهش دانشگاهی باید اجازه داده شود.
本书稿对台湾民主转型过程的经验从各个角度进行了客观总结与分析,第一编涉及台湾的民主转型与经济发展、民主转型与政商关系重组、政治民主化与“公民社会”的发展、民主转型与宪政选择以及民主转型与政党竞争和国民党与台湾民主转型等议题。第二编主要是台湾学者与大陆学者对话的内容,包括经济自由化与政治民主化应孰先孰后、台湾民主化的路径依赖、民主化中网络的作用、宪政转型与民主法治的关系、台湾的选举以及政党在宪政转轨中的作用等。 作者在肯定台湾民主经验的同时,对其不足也提出了批评,对于美国式民主的局限与“假民主”的弊病也进行了批判、分析与探讨。这些都具有启发意义。另外,特别可贵的是,作者多对社会主义民主持肯定与同情态度,认同社会主义民主对于台湾的自由民主或者宪政民主具有参考与借鉴的价值。同时,各位学者在研讨的过程中也有交锋,对于深入认识民主的本质也具有启发作用。 由于各位学者观察的角度与不同程度具有自己的政治甚至党派立场,所持论点因此也各异,我们虽然不同完全同意作者的所有观点,但是作为学术研究,这应该是允许了。