دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 张千帆
سری:
ISBN (شابک) : 7516200123, 9787516200124
ناشر: 中国民主法制出版社
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 256
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 28 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 为了人的尊严: 中国古典政治哲学批判与重构 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 为了人的尊严: 中国古典政治哲学批判与重构 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چند روز پیش، ژانگ کیانفان، محقق مشهور قانون اساسی و استاد دانشگاه پکن، آخرین کتاب «برای کرامت انسانی: نقد فلسفه سیاسی کلاسیک چین» توسط انتشارات دموکراسی و حقوقی چین را منتشر کرد. این کتاب جدید ده سال است که به نویسنده تقدیم شده است و تبلور تفکر بلندمدت نویسنده است و موضوع آن بررسی روند فکری کرامت انسانی در فلسفه چین باستان است. انتشار این کتاب دیدگاه جدیدی از تفکر را در اختیار خوانندگان قرار می دهد تا فلسفه سیاسی کلاسیک چین را دوباره درک و تفسیر کنند.\r\nنویسنده ژانگ کیانفان در حال حاضر استاد و ناظر دکترا در دانشکده حقوق دانشگاه پکن است و به عنوان معاون رئیس انجمن قانون اساسی چین و معاون اجرایی مرکز تحقیقات قانون اساسی و حقوق اداری دانشگاه پکن فعالیت می کند. او همچنین دکترای دولتی از دانشگاه تگزاس در آستین است.او سردبیری \"نقد دانشگاه نانجینگ\" را بر عهده داشت.مقالات بسیاری.\r\nمحتوای کتاب جدید عمدتاً مجموعه ای از مقالات منتشر شده توسط نویسنده در مدت اقامت وی در ایالات متحده است. اولین مقاله در نسخه انگلیسی \"مجله فلسفه چینی\" با ویرایش پروفسور چنگ ژونگ یینگ از دانشگاه هاوایی منتشر شده است. در سال 2000. کتاب جدید بر بررسی ایده کرامت انسانی در سنت فلسفه کلاسیک چین تمرکز دارد و از آن به عنوان هسته اصلی برای ساختن یک نظریه اخلاقی و سیاسی جدید استفاده می کند. کتاب جدید جوهر درونی اندیشه اخلاقی کنفوسیوس را بیان میکند، نقصهای مادرزادی سنت سیاسی کنفوسیوس را نقد میکند، شباهتهای بین حاکمیت مناسک و مشروطیت را در شکل نشان میدهد، کمکهای منحصر به فرد محیسم و تائوئیسم را در مفهوم کرامت مرتب میکند و ارزیابی میکند. . مفهوم کرامت به عنوان هسته اصلی نظام گفتمانی جدید، نه تنها نقطه آغازی برای ساخت بنای قانون اساسی چین است، بلکه پلی بین چین و تمدن جهانی است.\r\nنویسنده معتقد است که موضوع مشترک فلسفه کلاسیک چین مفهوم ابدی کرامت انسانی است. از طریق بحث در مورد تفاوت های فراوان میان مکاتب مختلف کنفوسیوس، موهیسم و تائوئیسم، به این نتیجه می رسد که این سه مکتب فکری تنها جنبه های مختلف یک اصل اخلاقی مشترک را در بر می گیرند، یعنی انسان به خودی خود یک هدف است، نه فقط یک وسیله. به انتهای دیگر . این بینش اخلاقی با کرامت انسانی نهفته تنها از طریق نهادهای اجتماعی و سیاسی مناسب تحقق می یابد.\r\nاهمیت عملی کتاب جدید در این است که: احترام و حفاظت از کرامت انسانی مبنای سنجش مشروعیت هر نظام سیاسی و رفتار اجتماعی است و همچنین یک اصل قانون اساسی است که عموماً توسط مکاتب فلسفه کلاسیک چینی بازسازی شده پذیرفته شده است. همچنین لازم به ذکر است که نگارش این کتاب یک بار توسط آقای ژانگ داینیان در زمان حیات ایشان سفارش و تایید شده است.\r\nاین کتاب را بخوانید و در مورد جامعه و خود فکر کنید: آیا ما در مقایسه با مردم باستان با عزت زندگی می کنیم؟
日前,著名宪法学者、北京大学教授张千帆最新力作《为了人的尊严:中国古典政治哲学批判》一书由中国民主法制出版社出版发行。这本新书倾注作者十年心血,是作者长期思考的结晶,主题是探讨中国古代哲学关于人格尊严的思想脉络。该书的出版将为读者重新认识和解读中国古典政治哲学提供全新的思维视角。 作者张千帆现为北京大学法学院教授、博导,担任中国宪法学会副会长、北京大学宪法与行政法研究中心常务副主任等职。他还是美国德克萨斯大学奥斯汀分校政府学博士,曾任《南京大学法律评论》主编,主要研究中外宪政,并在相关领域出版专著和主编教材20多部,发表论文百余篇、评论240多篇。 新书内容主要是作者在美国期间发表的文章结集,最早的一篇文章发表于2000年夏威夷大学成中英教授主编的英文版《中国哲学杂志》。新书重在探讨中国古典哲学传统中的人格尊严思想,并以此为核心构建新的道德与政治理论。新书阐发了儒家道德思想的内在精髓,批判了儒家政治传统的先天不足,论证了礼治与宪政在形式上的共通之处,梳理并评价了墨家与道家思想对尊严理念的独到贡献。作为新的话语体系核心,尊严理念不仅是建构中国宪政大厦的起点,也是沟通中国与世界文明的桥梁。 作者认为,中国古典哲学的共同主线是人格尊严这一永恒理念。通过展开讨论儒家、墨家、道家不同学派的诸多差异,得出三个思想流派只是体现了一个共同道德原则的不同方面的结论,那就是人是作为目的的自身,而不是仅仅作为其他目的的手段。这种内含人格尊严的道德愿景只有通过适当的社会和政治制度才能得以实践。 新书的现实意义在于:尊重和保护人的尊严是衡量每一个政治体制和社会行为的合法性依据,也是重构之后的中国古典哲学流派所共同接受的宪政原则。另外值得一提的是,本书的写作,曾经得到张岱年先生生前的指点与肯定。 阅读此书,反思社会与自我:和古代人相比,我们活的有尊严吗?