دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: روانشناسی ویرایش: نویسندگان: کارن هورنای / مترجم ابراهیم خواجه نوری سری: ناشر: نشر شرق سال نشر: 1369 تعداد صفحات: 368 زبان: Persian فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب عصبانیهای عصر ما به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب عصبانیهای عصر ما نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
\r\n\r\n\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
کارن هورنای بسیاری از نظریات فروید، از جمله نظریه معروف «غریزه جنسی» او را رد میکند. وی برخلاف فروید که علت اساسی بیماریهای روانی را سرکوب نمودن تمایلات غریزی و از همه مهمتر غرایز جنسی میداند، معتقد است که بیماریهای روانی حاصل روابط خشن و ناهنجار افراد محیط با کودک میباشد. خانم هورنای معتقد است که محیط نابهنجار دوران کودکی زمینهساز اصلی عصبیت است و اضطرابی که از این طریق در وجود فرد پا میگیرد و ناتوانی فرد در مقابله با این اضطراب دو ستون اصلی عصبیت به شمار میآیند؛ و تضاد سه تمایل عمدهای که در فرد در واکنش با محیط ناسالم بصورت برتریطلبی، مهرطلبی و انزواطلبی پدید میآید مسالهء لاینحل فرد عصبی میگردد. «شخصیت عصبی زمانهء ما» اولین اثر کارن هورنای روانکاو برجستهء معاصر است. در این کتاب، هورنای اصول نظریات خود را در خصوص ساختمان عصبیت بیان میکند و به صورتی جامع، دقیق و موشکافانه به ترسیم خصوصیات شخصیت عصبی و نحوهء شکلگیری و رشد آن میپردازد. با آنکه کتاب، بحثی تحلیلی در شناخت عصبیت است و در آن با ظرافتی کمنظیر یکدسته مباحث فنی مطرح شده، با این حال از چنان سادگی و وضوحی برخوردار است که همه کس، اعم از متخصص و فرد عادی، میتواند از آن استفاده کند و به درک و بینش تازهای نسبت به وجود خود دست یابد. هورنای می گوید :" به نظر من در ساختمان عصبیت، اضطراب حکم تنه درختی را دارد که ده ها شاخه فرعی از آن می روید. شخص عصبی برای تسکین اضطراب و جلوگیری از غلیان آن، دست به یک سری تلاش ها و حیله های دفاعی می زند که خود این تلاش ها به وخامت مسئله می افزاید و ساختمان عصبیت را بطور عجیبی پیچیده و بغرنج می سازند."
فهرست: اثرات اجتماعی و روانی عصبیتها اضطراب رابطه اضطراب و عناد ساختمان اساسی عصبیت احتیاج عصبی به محبت و