دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Thomas Habscheid-Führer. Christian J. Grothaus (auth.)
سری: essentials
ISBN (شابک) : 9783658133481, 9783658133498
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 29
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 829 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب درباره ارتباط فرهنگ شرکتی و معماری: خوراکی برای فکر برای معماران، مدیران و سازندگان: جامعه شناسی فرهنگ، معماری، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Über den Zusammenhang von Unternehmenskultur und Architektur: Denkanstöße für Architekten, Manager und Bauherren به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب درباره ارتباط فرهنگ شرکتی و معماری: خوراکی برای فکر برای معماران، مدیران و سازندگان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این ضروری، نویسندگان سفری کوتاه در میان ایدههای تاریخ معماری در پس مدرنیسم کلاسیک، پست مدرنیسم و ساختارگرایی معماری ارائه میدهند. آنها جامعه شناسی، معماری و تئوری سازمانی را با هدف توضیح مقدمات ساختمان هایی که دانش را افزایش می دهند، همراه می کنند. نویسندگان از ایجاد یک "هویت موقعیتی" در ساختمان دفاع می کنند. این مفهوم «معماری شرکتی» مرسوم و ثابت شده توسط برند را ادامه میدهد و عملکرد ساختمانی را توصیف میکند که کار مشارکتی و شبکهای را برای کارکنان آسانتر میکند - اما از بالا به پایین تجویز نمیشود، بلکه برعکس. یک معماری شرکتی پر جنب و جوش و فردی تنها زمانی خود را نشان می دهد که در فرآیندهای سازمانی و ویژگی های فضایی به همان اندازه خطرناک باشد.
Die Autoren bieten in diesem essential eine kleine Reise durch die Ideen der Architekturgeschichte, die hinter der klassischen Moderne, der Postmoderne und dem architektonischen Strukturalismus stecken. Sie führen Soziologie, Architektur und Organisationstheorie zusammen mit dem Ziel, die Prämissen von Gebäuden zu erläutern, die Wissen vermehren. Die Autoren plädieren dafür, im Gebäude eine „situative Identität“ zu stiften. Dieses Konzept führt die herkömmliche, markenfixierte „Corporate Architecture“ weiter und beschreibt eine Gebäude-Performanz, die der Mitarbeiterschaft ein kooperatives und vernetztes Arbeiten erleichtert – aber nicht verordnet von oben nach unten, sondern umgekehrt. Eine lebendige und individuelle Unternehmensarchitektur zeigt sich nur, wenn sie gleichermaßen in Organisationsprozessen wie räumlichen Ausprägungen virulent ist.
Front Matter....Pages i-ix
Einleitung....Pages 1-3
Die Zeit der Wissensarbeit....Pages 5-9
Architektonischer Strukturalismus....Pages 11-15
Gebäude, die Wissen vermehren....Pages 17-20
Back Matter....Pages 21-22