دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Raphael Beer (auth.)
سری: Zugänge zur Moderne
ISBN (شابک) : 9783824443321, 9783322954312
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 1999
تعداد صفحات: 140
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب بین روشنگری و خوش بینی: مفهوم عقل و نظریه اجتماعی در یورگن هابرماس: اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Zwischen Aufklärung und Optimismus: Vernunftbegriff und Gesellschaftstheorie bei Jürgen Habermas به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بین روشنگری و خوش بینی: مفهوم عقل و نظریه اجتماعی در یورگن هابرماس نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مفهوم ارتباطی یورگن هابرماس از عقل با مشکلات اجتماعی-اقتصادی خاصی گرفتار است که لازم است آن را با نظریه اجتماعی کنار بگذاریم. اما در اینجا هابرماس تصویری آراسته از جوامع مدرن خلق می کند. برای رفع این نقص، لازم است به یک نظریه اجتماعی تجربی رجوع شود. رافائل بیر برای این کار از عادت و تئوری طبقاتی پیر بوردیو استفاده می کند. در نهایت، فلسفه حقوق یورگن هابرماس با همین جنبه مورد بحث قرار می گیرد. روشن می شود که این نیز عدالت را در مورد نابرابری های اجتماعی جوامع مدرن رعایت نمی کند.
Der kommunikative Vernunftbegriff von Jürgen Habermas ist mit spezifischen sozio-ökonomischen Problemen behaftet, die eine gesellschaftstheoretische Flankierung notwendig machen. Hierbei entwirft Habermas jedoch ein geschöntes Bild moderner Gesellschaften. Um dieses Defizit zu beheben, ist die Rückbindung an eine empirische Gesellschaftstheorie erforderlich. Dazu bedient sich Raphael Beer der Habitus- und Klassentheorie von Pierre Bourdieu. Abschließend wird die Rechtsphilosophie von Jürgen Habermas unter demselben Aspekt diskutiert. Es wird deutlich, dass diese ebenfalls den sozialen Disparitäten moderner Gesellschaften nicht gerecht wird.
Front Matter....Pages I-X
Einleitung....Pages 1-6
Das Konzept der kommunikativen Vernunft....Pages 7-41
Eine Gesellschaftstheorie zwischen Aufklärung und Optimismus....Pages 43-74
Kolonialisierung und Habitus....Pages 75-99
Die Diskurstheorie des Rechts....Pages 101-120
Schlußwort....Pages 121-124
Literaturverzeichnis....Pages 125-132
Back Matter....Pages 133-134