دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Björn Kirsten (auth.)
سری: Finanzwirtschaft, Unternehmensbewertung & Revisionswesen
ISBN (شابک) : 9783658116743, 9783658116750
ناشر: Gabler Verlag
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 326
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب در مورد پتانسیل سیاست حسابداری ابزارهای نرخ بهره در ترازنامه بانکی IFRS: حسابداری/حسابرسی، مالی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Zum bilanzpolitischen Potential von Zinsinstrumenten in der IFRS-Bankbilanz به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب در مورد پتانسیل سیاست حسابداری ابزارهای نرخ بهره در ترازنامه بانکی IFRS نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بیورن کرستن فضایی را برای مانور در خط مشی حسابداری آشکار می کند، که به عنوان مثال. به این دلیل به وجود می آیند که مقررات بسیار پیچیده IFRS، به ویژه در حوزه حسابداری دارایی ها و بدهی های مالی، بسیار گیج کننده هستند. نویسنده بیان میکند که نشریات اقتصادی تاکنون از این مشکل در رابطه با ابزارهای نرخ بهره غفلت کردهاند - حتی گاهی به صراحت آن را نفی میکنند، هرچند که دامنه، حتی اگر استفاده نشود، مغایر با هدف حسابداری بینالمللی است. در برابر این پس زمینه، کرستن پتانسیل سیاست ترازنامه در صورت های مالی IFRS بانک ها را تجزیه و تحلیل می کند و راه حل هایی را برای مهار اثرات منفی ناشی از آن پیشنهاد می کند. او با انجام این کار، بین مقررات حسابداری از یک سو و حسابرسی از سوی دیگر تمایز قائل می شود.
Björn Kirsten deckt bilanzpolitische Spielräume auf, die u. a. entstehen, weil das ohnehin äußerst komplexe IFRS-Regelwerk besonders im Bereich der Bilanzierung finanzieller Vermögens- und Schuldpositionen sehr unübersichtlich ist. Der Autor stellt fest, dass die wirtschaftswissenschaftlichen Publikationen diese Problematik in Bezug auf Zinsinstrumente bislang stiefmütterlich behandeln – mitunter negieren sie diese sogar explizit, obwohl die Spielräume, auch wenn sie nicht ausgenutzt werden, dem internationalen Rechnungslegungszweck entgegenstehen. Vor diesem Hintergrund analysiert Kirsten die bilanzpolitischen Potentiale im IFRS-Abschluss von Banken und erstellt Lösungsvorschläge, um die sich ergebenden negativen Auswirkungen einzudämmen. Dabei unterscheidet er zwischen Gestaltungen einerseits der Rechnungslegungsvorschriften und andererseits der Abschlussprüfung.
Front Matter....Pages I-XIX
I. Zinsinstrumente im Lichte der Bankbilanzierung....Pages 1-12
II. Zinsinstrumente im IFRS-Abschluss....Pages 13-59
III. Zinsinstrumente als Objekte der Bilanzpolitik....Pages 61-189
IV. IFRS-Zielerreichung durch Bilanzpolitikreduktion....Pages 191-248
V. Zusammenfassung der Ergebnisse....Pages 249-255
Back Matter....Pages 257-312