دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Nicole Burzan (auth.)
سری: Forschung Soziologie 173
ISBN (شابک) : 9783810036841, 9783663119029
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 216
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب سازماندهی زمان در زندگی روزمره سالمندان: بررسی در ارتباط با زندگینامه و نابرابری اجتماعی: جامعه شناسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Zeitgestaltung im Alltag älterer Menschen: Eine Untersuchung im Zusammenhang mit Biographie und sozialer Ungleichheit به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سازماندهی زمان در زندگی روزمره سالمندان: بررسی در ارتباط با زندگینامه و نابرابری اجتماعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مطالعه کیفی الگوهای (آشکار و نهفته) مدیریت زمان توسط افراد مسن را بررسی می کند و بنابراین موضوعی را مطرح می کند که تاکنون چندان به آن پرداخته نشده است (به عنوان مثال، به ندرت در تحقیقات بودجه زمانی رخ می دهد). از جمله، این مطالعه بررسی می کند که چگونه افراد مسن زمان خود را سازماندهی می کنند و آیا آنها یک گروه استثنایی در جمعیت تشکیل می دهند که هنوز تحت تأثیر عجله و استرس قرار نگرفته اند یا اینکه آیا بازنشستگان نیز این روزها از محدودیت زمانی رنج می برند. برای الگوهای سازماندهی زمانی که بهطور تجربی شناسایی شدهاند، از یک سو در تحقیقات بیوگرافی و از سوی دیگر در ویژگیهای نابرابری اجتماعی به دنبال تبیین نظری هستند. به ویژه، یک گونه شناسی بیوگرافی - که همچنین می تواند به عنوان یک مدل توضیحی برای سؤالات دیگر مورد استفاده قرار گیرد - درک شرایطی را که افراد مسن تحت آن زمان خود را سازماندهی می کنند و اینکه زمان تا چه حد بر زندگی روزمره آنها به عنوان یک عامل نظم تأثیر می گذارد، ممکن می سازد. /p>
Die qualitative Untersuchung geht den (manifesten und latenten) Mustern der Zeitgestaltung von älteren Menschen nach und greift damit ein bislang wenig behandeltes Thema auf (in der Zeitbudgetforschung kommt es beispielsweise kaum vor). Die Studie erforscht u.a., wie ältere Menschen ihre Zeit organisieren und ob sie eine Ausnahmegruppe in der Bevölkerung bilden, die noch nicht von Hetze und Stress erfasst ist, oder ob auch Rentner heutzutage unter Zeitnot leiden. Für die empirisch identifizierten Muster von Zeitgestaltung werden theoretische Erklärungsansätze zum einen in der Biographieforschung, zum anderen bei Merkmalen sozialer Ungleichheit gesucht. Insbesondere eine - auch auf andere Fragestellungen als Erklärungsmodell anwendbare - biographische Typologie macht nachvollziehbar, unter welchen Bedingungen Ältere wie ihre Zeit gestalten und in welchem Ausmaß Zeit als Ordnungsfaktor ihren Alltag beeinflusst.
Front Matter....Pages 1-6
Einleitung....Pages 7-10
Spezifika der Lebensphase ‚Alter‘ als Basis für Zeitgestaltung....Pages 11-41
Zeitsoziologische Verknüpfungen....Pages 43-69
Zeitgestaltung in empirischen Studien....Pages 71-104
Das methodische Vorgehen dieser Untersuchung....Pages 105-114
Muster der gegenwärtigen Zeitgestaltung im Alltag....Pages 115-145
Der Zusammenhang zwischen Biographie und heutiger Zeitgestaltung im Alltag....Pages 147-181
Zeitgestaltung im Alter und soziale Ungleichheit....Pages 183-191
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 193-201
Back Matter....Pages 202-220