دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Shahram Khosravi
سری: Contemporary Ethnography
ISBN (شابک) : 0812240391, 9780812240399
ناشر: University of Pennsylvania Press
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 239
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 893 کیلوبایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Young and Defiant in Tehran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جوان و سرسخت در تهران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ایران با بیش از نیمی از جمعیت زیر بیست سال خود، یکی از جوان ترین کشورهای جهان است. دولت ایران جمعیت جوان خود را به دو صورت توصیف میکند: تودهای همگن، «ارتش بیست میلیونی» وقف انقلاب، و مصرفکنندگان بیگانه، غیراصیل و غرب زده که تهدیدی برای جامعه هستند. بیشتر تمرکز رژیم اسلامی بر راههای محافظت از جوانان ایرانی در برابر خطرات اخلاقی و جلوگیری از ایجاد دروازهای برای تهاجم فرهنگی غرب بوده است. مقامات ایرانی نگرانی های خود را از طریق کمپین هایی بیان می کنند که نسل جوان و سبک زندگی آن را هدف قرار می دهد و منجر به جرم انگاری بسیاری از رفتارهای تشکیل دهنده فرهنگ جوانان شده است.
در این قوم نگاری فرهنگ جوانان معاصر در پایتخت ایران، شهرام خسروی به بررسی چگونگی مبارزه جوانان تهرانی برای هویت در نبرد بر سر حق ابراز وجود می پردازد. خسروی از نزدیک به سختگیری های رویارویی با جوانان ایرانی و راه های نفوذ و شکوفایی تأثیرات فرهنگی فراملی می نگرد. خسروی با تمرکز بر مکانهای تجمعی مانند مراکز خرید و کافیشاپ، به بررسی شیوههای زندگی روزمره میپردازد که از طریق آن جوانان تهرانی سرپیچی از فرهنگ رسمی و سلطه والدین نشان میدهند. خسروی میگوید این فضاهای جایگزین علاوه بر اینکه محل مخالفت هستند، به عنوان مراکزی خلاق برای بیان و بالاتر از همه، تخیل هستند. تحلیل او نشان می دهد که این فضاها چه قدرت دگرگون کننده ای دارند و چگونه جوانان ایرانی را قادر می سازند تا فرهنگ خود و همچنین هویت فردی و نسلی خود را توسعه دهند. متن با نمونههایی از ادبیات و سینما و گزارشهای واضح از کار میدانی نویسنده غنی شده است.