دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1st ed. 2021]
نویسندگان: Samira Ghoreishi
سری:
ISBN (شابک) : 3030702316, 9783030702311
ناشر: Palgrave Macmillan
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 205
[197]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Women’s Activism in the Islamic Republic of Iran: Political Alliance and the Formation of Deliberative Civil Society به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کنشگری زنان در جمهوری اسلامی ایران: اتحاد سیاسی و تشکیل جامعه مدنی مشورتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب از طریق بازخوانی فمینیستی متقاطع از چارچوب نظری هابرماسی، چگونگی توسعه و عملکرد کنشگری زنان در جمهوری اسلامی ایران را تحلیل میکند. فصلها به سه حوزه کلیدی فعالیت زنان در ایران میپردازند: چگونه زنان علیرغم سیاستهای کنترلی و سرکوبگرانه دولت، عمداً با فعالیتهای رسانهای درگیر شدند. مشارکت زنان در سازمانها، نهادها و جوامع جامعه مدنی و همکاری از طریق فعالیتهای چندسطحی؛ و کنشگری زنان در عرصه سیاسی و ارتباط آن با رسانه و کنشگری جامعه مدنی علیرغم نظام تئوکراتیک. این کتاب با تکیه بر مصاحبه ها، تحلیل مقالات مجلات و روزنامه ها و فیلم های مستند/غیر مستند و همچنین تجربیات شخصی، مشاهدات و ارتباطات، بررسی می کند که گروه ها و فعالان حقوق زنان ایرانی تا چه حد نه تنها با یکدیگر بلکه با یکدیگر همکاری داشته اند. سایر گروههای اجتماعی و فعالان برای کمک به تسهیل شکلگیری یک جامعه مدنی کثرتگرا که قادر به مشارکت در فرآیندهای مشورتی اصلاحات دموکراتیک باشد.
این کتاب برای محققان در مطالعات جنسیتی و مطالعات خاورمیانه، بهویژه آنها، مورد توجه قرار خواهد گرفت. که زنان و سایر جنبش های اجتماعی در ایران را مطالعه می کنند.