دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Nima Naghibi
سری:
ISBN (شابک) : 9780816683840, 9780816683826
ناشر: University of Minnesota Press
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 222
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Women Write Iran: Nostalgia and Human Rights from the Diaspora به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زنان می نویسند ایران: نوستالژی و حقوق بشر از دیاسپورا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
زنان ایران را می نویسند اولین مطالعه کامل درباره روایت زندگی زنان ایرانی در دیاسپورا است. نیما نقیبی روایتهای خودکار/زندگینامهای را در ژانرهای مختلف مورد بررسی قرار میدهد - از جمله خاطرات، فیلمهای مستند، توصیفات زندان و رمانهای گرافیکی - و درمییابد که آنها با تجربه انقلاب 1979 ایران بهعنوان یک رویداد آسیبزا و با نوستالژی قدرتمند برای یک ایدهآل گره خوردهاند. گذشته نقیبی به طور خاص به نوشتن به عنوان بیان خاطره و ادعای حقوق بشر علاقه دارد. او متوجه می شود که نوشتن روایت های زندگی به کار بزرگ تر اصلاح بی عدالتی های تاریخی کمک می کند. نقیبی معتقد است که با تکیه بر همدلی خواننده/بیننده/شاهد، روایت های زندگی امکان ارتباط با دیگران و پاسخگویی با تعهد فزاینده به عدالت اجتماعی را ارائه می دهند. این کتاب با بررسی این موضوع آغاز میشود که چگونه فیلمهای ویدئویی پرتیراژ مرگ ندا آقاسلطان در خیابانهای تهران در ژوئن 2009 باعث بیان روایتهای زندگی ایرانیان خارج از کشور شد. با بحث در مورد جایگاه برجسته انقلاب 1979 در این روایت ها به پایان می رسد. در سراسر جهان، تمرکز بر آثاری است که در غرب محبوب شده اند، مانند رمان گرافیکی پرفروش «پرسپولیس» مرجانه ساتراپی. نقیبی به پرسش های مهمی که توسط این آثار مطرح می شود، می پردازد: چگونه به عنوان خواننده در غرب با حقوق بشر و عدالت اجتماعی درگیر شویم؟ چگونه این روایت ها توجه ما را جلب می کند و واکنش های همدلانه ما را برمی انگیزد؟ و مسئولیت ما به عنوان شاهدان تروما، قساوت و رنج انسانی چیست؟