دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Hammed Shahidian
سری:
ISBN (شابک) : 0313314764, 9780313314766
ناشر: Praeger
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 315
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Women in Iran: Gender Politics in the Islamic Republic به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زنان در ایران: سیاست جنسیتی در جمهوری اسلامی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این جلد با آمیختن نظریههای علمی اجتماعی درباره فمینیسم، جنبشهای اجتماعی و فرهنگ با ویژگیهای وضعیت ایران، تغییرات در ساختار مردسالاری را از دهه 1960 تا به امروز با نگاهی به کار خانگی، اشتغال، تحصیل، سیاست، بررسی میکند. فرهنگ و تمایلات جنسی شهیدیان با ترکیب روایتهای شخصی و بحثهای فلسفی-اجتماعی، بر سیاستهایی تمرکز میکند که روابط جنسیتی را شکل میدهند، در درجه اول بر استراتژیهای حکومت اسلامی برای تقویت مجدد شیوههای مردسالارانه. یک فمینیسم سکولار نوپا در ایران تغییرات گسترده ای را در روابط جنسیتی انتخاب می کند، اما با محدودیت های داخلی و خارجی جدی مواجه است.
این کتاب گفتمان های جنسیتی در ایران را به عنوان تعامل ایدئولوژی ها و اجتماعی- اجتماعی مورد مطالعه قرار می دهد. شرایط تاریخی جنسیت و سیاست فرهنگی ایران از طریق نبردهای پر جنب و جوش، اغلب به طرز وحشیانه ای بر سر نمادها، معانی، و شیوه ها - نبردهایی که شامل فعالان زن اسلام گرا، اصلاح طلب و سکولار بود، پدیدار شد. چنین تضادهایی باعث ایجاد یک جامعه مضر دوگانه از انجمن های عمومی و خصوصی شده است. این دوشاخه نه همزیستی مسالمت آمیز، بلکه انقیاد در برابر نقشه های دولت اسلامی را به همراه دارد. تنها با رد اقدامات به اصطلاح اصلاح طلبانه، که به عقیده نگارنده، صرفاً تبعیت زنان را ادامه می دهد، می توان به تساوی بین جنسیت ها دست یافت.