دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1st ed.]
نویسندگان: Christine Mayer. Adelina Arredondo
سری: Global Histories of Education
ISBN (شابک) : 9783030449346, 9783030449353
ناشر: Springer International Publishing;Palgrave Macmillan
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: XII, 260
[264]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Women, Power Relations, and Education in a Transnational World به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زنان، روابط قدرت و آموزش در جهان فراملی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مجموعه ویرایش شده به پیوند جنسیت، روابط قدرت و آموزش از زوایای مختلف می پردازد و در عین حال طیف گسترده ای از تاریخ آموزش را هم در زمان و هم در فضای جغرافیایی پوشش می دهد. با در نظر گرفتن این موضع که مورخان جنسیت و آموزش مفهوم فراملی گرایی را برای درک عمیق تر تغییرات و موقعیت های تاریخی بسیار مفید می دانند، ویراستاران و دست اندرکاران آنها از دیدگاه فراملی برای کشف ابعاد پیچیده و درهم تنیده تاریخ آموزش که فراتر از منطقه است استفاده می کنند. و مرزهای ملی از طریق انواع رویکردها (به عنوان مثال از طریق کاوش در زمینه های جدید تحقیق، منابع، پرسش ها، دیدگاه هایی برای تفسیر، یا روش شناسی). با انجام این کار، آنها همچنین متعهد می شوند که یک چشم انداز جهانی فراملی را برای تاریخ نگاری آموزش و پرورش باز کنند.
This edited collection addresses the nexus of gender, power relations, and education from various angles while covering a broad spectrum of the history of education in both time and geographic space. Taking the position that historians of gender and education find the concept of transnationalism very useful for a deeper understanding of historical change and situations, the editors and their contributors employ a transnational perspective to explore the complex and entangled dimensions of a history of education that transcends regional and national boundaries through a variety of approaches (e.g. through exploring new fields of research, sources, questions, perspectives for interpretation, or methodologies). In doing so, they also undertake to open up a transnational global perspective for the historiography of education.