دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Nina Nurmila
سری:
ISBN (شابک) : 020387854X, 9780415468022
ناشر:
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 216
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Women, Islam and Everyday Life: Renegotiating Polygamy in Indonesia (Asaa Women in Asia Series) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زنان، اسلام و زندگی روزمره: مذاکره مجدد درباره چندهمسری در اندونزی (مجموعه زنان آسا در آسیا) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به بررسی اسلام و زندگی روزمره زنان می پردازد و به ویژه بر موضوع بسیار بحث برانگیز تعدد زوجات تمرکز می کند. تفاسیر متضاد آیات قرآن را که در مرکز اختلافات مسلمانان در مورد تعدد زوجات قرار دارد، مورد بحث قرار می دهد، به طوری که برخی از گروه ها معتقدند که اسلام تعدد زوجات را به عنوان یک حق مردان در نظر گرفته است، برخی دیگر آن را مجاز می دانند، اما به نفع تک همسری دلسرد می شوند، و گروه های دیگر معتقدند که اسلام تعدد زوجات را به عنوان یک حق مرد می داند. با این استدلال که اسلام به طور ضمنی تعدد زوجات را ممنوع کرده است. بر اساس کار میدانی دقیق انجام شده در اندونزی، گزارشی مبتنی بر تجربی از تجربیات زندگی زنان در ازدواجهای چندهمسری ارائه میکند و برداشتهای متفاوت از این عمل و استراتژیهای مقابله با آن را توصیف میکند. همچنین تأثیر تغییر سیاست های عمومی، به ویژه قانون ازدواج اندونزی در سال 1974 که اعمال چند همسری را محدود می کرد، در نظر می گیرد. این نشان می دهد که در واقع، این قانون منجر به پایبندی گسترده نشده است و در نظر دارد که چگونه خط مشی عمومی می تواند برای افزایش اثربخشی آن در تأثیرگذاری بر رفتار در زندگی روزمره اصلاح شود. در مجموع، این کتاب استدلال میکند که تعدد زوجات منشأ بیعدالتی نسبت به زنان و کودکان بوده است، این خلاف آموزههای اسلامی است، و یک قانون عادلانه اسلامی باید خواستار لغو تعدد زوجات شود.
This book examines Islam and women’s everyday life, focusing in particular on the highly controversial issue of polygamy. It discusses the competing interpretations of the Qur’anic verses that are at the heart of Muslim controversies over polygamy, with some groups believing that Islam enshrines polygamy as a male right, others seeing it as permitted but discouraged in favour of monogamy, and other groups arguing that Islam implicitly prohibits polygamy. Based on detailed fieldwork conducted in Indonesia, it provides an empirically-based account of women’s lived experiences in polygamous marriages, describing the different perceptions of the practice and strategies in dealing with it. It also considers the impact of changing public policy, in particular Indonesia’s 1974 Marriage Law which restricted the practice of polygamy. It shows that, in fact, this law has not resulted in widespread adherence, and considers how public policy could be modified to increase its effectiveness in affecting behaviour in everyday life. Overall, the book argues that polygamy has been a source of injustice towards women and children, that this is against Islamic teaching, and that a just Islamic law would need to call for the abolition of polygamy.