دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Judith Froese (auth.)
سری: Bibliothek des Eigentums 12
ISBN (شابک) : 9783662446959, 9783662446966
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 198
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مالکیت خانه بین حقوق اساسی فردی و مشارکت جمعی: قانون اساسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Wohnungseigentum zwischen individualgrundrechtlicher Gewährleistung und kollektiver Einbindung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مالکیت خانه بین حقوق اساسی فردی و مشارکت جمعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مالکیت خانه با گذشت بیش از 60 سال از ایجاد آن توسط قانونگذار، همچنان به عنوان یک خانه و به عنوان یک سرمایه گذاری سرمایه ای از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این کار برای اولین بار است که یک ارزیابی قانون اساسی از نهاد قانونی املاک مسکونی را تک نگاری می کند. با انجام این کار، شکاف بین قانون ساده قانون مالکیت خانه و قانون اساسی را پر می کند و مالکیت خانه را در دکترین مالکیت ماده 14 قانون اساسی قرار می دهد. ویژگیهای خاص بهویژه از این واقعیت ناشی میشود که، از منظر قانون اساسی، ملک مسکونی نشاندهنده مالکیت جزئی و مالکیت مشترک جزئی است، با این دو عنصر که بهطور جداییناپذیری به هم مرتبط هستند و بنابراین مقررات قانونی میتواند بر هر دو حوزه تأثیر بگذارد.
این جلد رهنمودهایی را برای حل تنش حاصل بین خودتعیینی تضمین شده اساسی از یک سو و ناهمسانی از طریق ادغام در یک جمع از سوی دیگر ارائه می دهد.
Das Wohnungseigentum ist auch gut 60 Jahre nach seiner Schaffung durch den Gesetzgeber als Eigenheim wie auch als Kapitalanlage von herausragender Bedeutung. Vorliegendes Werk nimmt erstmals monographisch eine verfassungsrechtliche Würdigung das Rechtsinstituts Wohnungseigentum vor. Dabei schlägt es die Brücke vom einfachen Recht des Wohnungseigentumsgesetzes zum Verfassungsrecht und verortet das Wohnungseigentum innerhalb der Eigentumsdogmatik des Art. 14 GG. Besonderheiten ergeben sich dabei insbesondere daraus, dass das Wohnungseigentum aus verfassungsrechtlicher Perspektive teilweise Alleineigentum und teilweise Miteigentum darstellt, wobei diese beiden Elemente untrennbar miteinander verknüpft sind und gesetzgeberische Regelungen daher Auswirkungen auf beide Bereiche haben können.
Der Band liefert einen Leitfaden für die Auflösung des sich hieraus ergebenden Spannungsfeldes zwischen grundrechtlich gewährleisteter Selbstbestimmung einerseits und Fremdbestimmung durch die Einbindung in ein Kollektiv andererseits.
Front Matter....Pages I-XIII
Kapitel 1 Einführung....Pages 1-3
Kapitel 2 Wohnungseigentum und Eigentumsgarantie....Pages 5-34
Kapitel 3 Die „kollektive Einbindung“ des Wohnungseigentums im System des Art. 14 GG....Pages 35-50
Kapitel 4 Mehrheitsprinzip im Grundrechtsbereich....Pages 51-71
Kapitel 5 Grenzen von „kollektiver Einbindung“ und Mehrheitsprinzip....Pages 73-176
Kapitel 6 Schlussbetrachtung und Thesen....Pages 177-179
Back Matter....Pages 181-190