دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Ellenbogen. Sara
سری: SUNY series in philosophy
ISBN (شابک) : 0791456250, 0791456269
ناشر: State University of New York Press
سال نشر: 2003
تعداد صفحات: 165
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 602 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب گزارش ویتگنشتاین از حقیقت: ویتگنشتاین لودویگ 1889 1951 حقیقت فلسفه معرفت شناسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Wittgenstein's account of truth به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گزارش ویتگنشتاین از حقیقت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
شرح حقیقت ویتگنشتاین دیدگاهی را که ضدواقعگرایان معنایی به ویتگنشتاین نسبت میدهند، به چالش میکشد: اینکه ما نمیتوانیم به طور معناداری گزارههای استعلایی راستیآزمایی را «راست» بنامیم. النبوگن استدلال می کند که ویتگنشتاین معتقد نبود که ما باید در رویه خود در برخورد با برخی گزاره ها به عنوان درست یا نادرست تجدید نظر کنیم، بلکه در عوض معتقد بودیم که باید دیدگاه خود را در مورد معنای درست خواندن یک گزاره تجدید نظر کنیم. بر اساس حکم «معنا استفاده است»، آنچه درست نامیدن یک گزاره را «درست» میسازد، مطابقت آن با چگونگی اشیا نیست، بلکه معیار ما برای تعیین صدق آن است. منظور ما از اینکه یک گزاره را "درست" بنامیم این است که در حال حاضر آن را درست قضاوت می کنیم، زیرا می دانیم که ممکن است روزی معیارهایی را که به موجب آن این کار را انجام می دهیم تجدید نظر کنیم.
Wittgenstein's Account of Truth challenges the view that semantic antirealists attribute to Wittgenstein: that we cannot meaningfully call verification-transcendent statements "true." Ellenbogen argues that Wittgenstein would not have held that we should revise our practice of treating certain statements as true or false, but instead would have held that we should revise our view of what it means to call a statement true. According to the dictum "meaning is use, " what makes it correct to call a statement "true" is not its correspondence with how things are, but our criterion for determining its truth. What it means for us to call a statement "true" is that we currently judge it true, knowing that we may some day revise the criteria whereby we do so.