دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: David Bloor
سری:
ISBN (شابک) : 0415161487, 0415161479
ناشر: Routledge
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 190
زبان: English
فرمت فایل : DJVU (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Wittgenstein, Rules and Institutions به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ویتگنشتاین ، قوانین و نهادها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ارزیابی جدید چالش برانگیز دیوید بلور از روایت ویتگنشتاین از قوانین و پیروی از قوانین ترکیب نادری از دیدگاه های فلسفی و جامعه شناختی را گرد هم می آورد. ویتگنشتاین به طور معمایی مدعی شد که روشی که ما از قوانین پیروی می کنیم یک «نهاد» است بدون اینکه هرگز منظور او از این اصطلاح را توضیح دهد. سهم ویتگنشتاین در این بحث از آن زمان با تفاسیر شدید مخالفان قرائت «جمعی گرایانه» و «فردگرایانه» فیلسوفان مواجه شد. در پرتو این مناقشه، بلور به طور قانعکنندهای برای درک جمعگرایانه و جامعهشناختی از آثار بعدی ویتگنشتاین استدلال میکند. این کتاب که در دسترس و ساده نوشته شده است، اولین خوانش جامعهشناختی منسجم از آثار ویتگنشتاین را برای سالها ارائه میکند.
David Bloor's challenging new evaluation of Wittgenstein's account of rules and rule-following brings together the rare combination of philosophical and sociological viewpoints. Wittgenstein enigmatically claimed that the way we follow rules is an ''institution'' without ever explaining what he meant by this term.
Wittgenstein's contribution to the debate has since been subject to sharply opposed interpretations by ''collectivist'' and ''individualist'' readings by philosophers; in the light of this controversy, Bloor argues convincingly for a collectivist, sociological understanding of Wittgenstein's later work. Accessible and simply written, this book provides the first consistent sociological reading of Wittgenstein's work for many years.