دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Martin Hermida (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658173869, 9783658173876
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 333
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب چگونه نوجوانان کاربر اینترنت می شوند: شخصیت، والدین و محیط به عنوان عوامل موثر بر فرصت ها، خطرات و مهارت ها: مطالعات ارتباطات، تحقیقات رسانه ای، دیجیتال/رسانه های جدید
در صورت تبدیل فایل کتاب Wie Heranwachsende zu Internetnutzern werden: Persönlichkeit, Eltern und Umwelt als Einflussfaktoren auf Chancen, Risiken und Kompetenzen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چگونه نوجوانان کاربر اینترنت می شوند: شخصیت، والدین و محیط به عنوان عوامل موثر بر فرصت ها، خطرات و مهارت ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مارتین هرمیدا در این کتاب نشان میدهد که رشد شایستگی رسانهای در درجه اول توسط ویژگیهای شخصیتی خود نوجوان تعیین میشود و محیطی با فرصتهای فراوان برای استفاده و والدین آگاه به اینترنت، استفاده از اینترنت را با فرصتهای فراوان ترویج میکنند. به گفته نویسنده، خطرات بخشی از استفاده عادی از اینترنت است، اما تمایلات روانی و افزایش تبادلات با همسالان، قرار گرفتن در معرض خطرات را افزایش می دهد، در حالی که والدین تأثیر کمی بر این موضوع دارند. این کار فراتر از مفاهیم موجود است و برای اولین بار مدلی از جامعه پذیری را برای استفاده از اینترنت فرموله می کند.
Martin Hermida zeigt in diesem Buch, dass die Herausbildung der Medienkompetenz vor allem von den Persönlichkeitseigenschaften des Heranwachsenden selber bestimmt wird und eine Umwelt mit vielen Nutzungsgelegenheiten und internetaffine Eltern eine chancenreiche Internetnutzung fördern. Risiken gehören nach Erkenntnis des Autors zur normalen Internetnutzung dazu, psychische Dispositionen und vermehrter Austausch mit Peers erhöhen aber den Kontakt mit Risiken, während die Eltern hier kaum Einfluss darauf haben. Die vorliegende Arbeit geht über bestehende Konzepte hinaus und formuliert erstmals ein Modell der Sozialisation zur Internetnutzung.
Front Matter....Pages I-XVII
Einleitung....Pages 1-5
Gegenstand und Ausgangslage....Pages 7-33
Theoretischer Hintergrund....Pages 35-97
Forschungsstand....Pages 99-120
Analyseschema und Hypothesen....Pages 121-141
Ergebnisse....Pages 143-272
Diskussion....Pages 273-288
Back Matter....Pages 289-323