ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Whose Rights?: Counterterrorism and the Dark Side of American Public Opinion

دانلود کتاب حقوق چه کسی؟: مبارزه با تروریسم و ​​سمت تاریک افکار عمومی آمریکا

مشخصات کتاب

Whose Rights?: Counterterrorism and the Dark Side of American Public Opinion

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0871540584, 9780871540584 
ناشر: Russell Sage Foundation 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 202 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Whose Rights?: Counterterrorism and the Dark Side of American Public Opinion به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب حقوق چه کسی؟: مبارزه با تروریسم و ​​سمت تاریک افکار عمومی آمریکا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب حقوق چه کسی؟: مبارزه با تروریسم و ​​سمت تاریک افکار عمومی آمریکا

در پی حملات 11 سپتامبر، دولت ایالات متحده یک سری از سیاست های ضد تروریسم را اتخاذ کرد که به طور اساسی تعادل حاکم بین آزادی های مدنی و امنیت را تغییر داد. این تغییرات امکان نظارت داخلی بدون مجوز، کمیسیون‌های نظامی در خلیج گوانتانامو و حتی ترورهای غیرقانونی را فراهم کرد. اکنون، بیش از یک دهه پس از 11 سپتامبر، به نظر می رسد که این اقدامات به شدت مورد مناقشه در حال تبدیل شدن به ویژگی های ماندگار دولت آمریکا هستند. نظر آمریکایی ها در مورد این سیاست ها چیست؟ آنها از کجا خط می کشند که دولت مجاز است به نام مبارزه با تروریسم چه کاری انجام دهد؟ حقوق چه کسی؟ برگرفته از انبوهی از داده‌های نظرسنجی و آزمایشی، منابع اساسی نگرش عمومی نسبت به جنگ علیه تروریسم را به شیوه‌ای دقیق‌تر و جامع‌تر از آنچه تاکنون انجام شده است، بررسی می‌کند.

در تحلیلی که ماهرانه ابزارهای علوم سیاسی و روانشناسی را به کار می‌گیرد، حقوق چه کسی؟ زمان و تهدید القاعده از بین می رود؟ نویسندگان «کلم بروکس» و «جف مانزا» به شکلی تحریک‌آمیز استدلال می‌کنند که افکار آمریکایی، علی‌رغم اینکه به طور سنتی حمایت قوی از آزادی‌های مدنی نشان می‌دهند، جنبه تاریکی را نشان می‌دهند که سیاست‌های غیرلیبرال را در مواجهه با تهدید تحمل می‌کند. نظارت بر شهروندان آمریکایی، افزایش امنیت فرودگاه، قانون پاتریوت و ترورهای هدفمند از حمایت گسترده ای در میان آمریکایی ها برخوردار است و این ترجیحات در دهه گذشته تا حد زیادی ثابت مانده است. با این حال، تغییرات مهمی وجود دارد: واتربردینگ و شکنجه به طور قابل توجهی از حمایت کم برخوردار می شوند، و فعالیت های ضد تروریستی که توسط قوانین رسمی تایید شده است، برخلاف عملیات های مخفی، تمایل بیشتری را به خود جلب می کند. برای ارزیابی بهتر این روندها، حقوق چه کسی؟ مفهوم تهدید-آغاز را بررسی می کند و دریافت که واداشتن مردم به تفکر در مورد شبح تروریسم، تمایل آنها را برای حمایت از اقدامات قهری دوباره تقویت می کند. مجموعه ای از بررسی های تجربی نیز بینش جالبی را در مورد تأثیر نشانه های هویت ملی به دست می دهد. وقتی پاسخ دهندگان به این فکر می کنند که شهروندان آمریکایی هدف سیاست های خشن ضد تروریسم قرار می گیرند، حمایت ها به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. از سوی دیگر، گروه‌هایی مانند مسلمانان، خارجی‌ها و مردم خاورمیانه به ویژه نگرش‌های منفی را برانگیخته و حمایت از اقدامات ضد تروریسم را افزایش می‌دهند. بروکس و مانزا نشان می‌دهند که تحت شرایط مناسب، حمایت آمریکا از فعالیت‌های ضد تروریسم را می‌توان با یادآوری ساده توطئه‌های تروریستی گذشته و ارتباط در مورد گروه‌های خارجی منفور به سمت بالا سوق داد.

حقوق چه کسی؟ به طور قانع‌کننده‌ای استدلال می‌کند که افکار توده‌ای نقش محوری در سیاست سیاست ضد تروریسم معاصر دارد. بروکس و مانزا با وضوح و شواهد قانع‌کننده‌شان، بینش بسیار مورد نیازی را درباره پاسخ‌های سیاستی به تعارض تعیین‌کننده عصر ما و تأثیر روانی تروریسم ارائه می‌کنند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران