دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Christopher McGrory Klyza
سری:
ISBN (شابک) : 0807822647, 9780807822647
ناشر: University of North Carolina Press
سال نشر: 1996
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 484 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Who controls public lands?: mining, forestry, and grazing policies, 1870-1990 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چه کسی زمین های عمومی را کنترل می کند؟: سیاست های معدن، جنگلداری و چرا، 1870-1990 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این مطالعه تاریخی و تطبیقی، کریستوفر مکگروری کلیزا به بررسی این موضوع میپردازد که چرا سیاستهای مدیریت زمین در معدن، جنگلداری و چرا مسیرهای مختلفی را دنبال کردهاند و توضیح میدهد که چرا سیاست زمینهای عمومی به طور کلی در طول زمان تقریباً ثابت مانده است. به گفته کلیزا، درک فلسفه های مختلفی که هر رژیم سیاسی را به وجود آورده است برای اصلاح سیاست زمین های عمومی در آینده بسیار مهم است. کلیزا با تشریح اینکه چگونه فلسفه های سیاستی رایج در طول قرن گذشته هر یک از سه الگوی استفاده از زمین را شکل داده اند، شروع می کند. در معدن، مدل لیبرالیسم اقتصادی بود که خصوصیسازی زمینهای عمومی را الزامی کرد. در جنگلداری، سودگرایی تکنوکراتیک بود که خواستار مالکیت و مدیریت دولت بر زمین بود. و در چرا، لیبرالیسم گروهی بود که در آن منافع خصوصی سیاست دولت را تعیین می کرد. کلیزا میگوید، هر یک از این فلسفهها در سالهایی که در طی آن خطمشی برای آن منبع خاص شکل گرفت، تحت تأثیر قرار گرفتند و حتی امروز نیز به آن ادامه میدهند.
In this historical and comparative study, Christopher McGrory Klyza explores why land-management policies in mining, forestry, and grazing have followed different paths and explains why public-lands policy in general has remained virtually static over time. According to Klyza, understanding the different philosophies that gave rise to each policy regime is crucial to reforming public-lands policy in the future. Klyza begins by delineating how prevailing policy philosophies over the course of the last century have shaped each of the three land-use patterns he discusses. In mining, the model was economic liberalism, which mandated privatization of public lands; in forestry, it was technocratic utilitarianism, which called for government ownership and management of land; and in grazing, it was interest-group liberalism, in which private interests determined government policy. Each of these philosophies held sway in the years during which policy for that particular resource was formed, says Klyza, and continues to animate it even today.