دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2
نویسندگان: Gary Kemp
سری:
ISBN (شابک) : 1138225819, 9781138225817
ناشر: Routledge
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 259
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب این چیزی است که فلسفه زبان خوانده می شود؟: معرفت شناسی، فلسفه، سیاست و علوم اجتماعی، معرفت شناسی، فلسفه، علوم انسانی، کتاب های درسی جدید، مستعمل و اجاره ای، بوتیک تخصصی
در صورت تبدیل فایل کتاب What is this thing called Philosophy of Language? به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب این چیزی است که فلسفه زبان خوانده می شود؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فلسفه زبان برخی از انتزاعی ترین و در عین حال اساسی ترین پرسش های فلسفه را بررسی می کند. ایدههای برخی از بنیانگذاران بزرگ این موضوع، مانند گوتلوب فرگه، لودویگ ویتگنشتاین و برتراند راسل، و همچنین چهرههای جدیدتر مانند سائول کریپکه و هیلاری پاتنم، در بسیاری از بحثهای فلسفی تا به امروز نقش محوری دارند.
در این مقدمه روشن و با ساختار دقیق به موضوع، گری کمپ موضوعات کلیدی زیر را توضیح می دهد:
< /P>
این ویرایش دوم به طور کامل اصلاح شده است تا موضوعات کلیدی جدید و مطالب به روز شده را در بر گیرد. خلاصههای فصل، توضیحات بیشتر و یک واژهنامه، این مقدمه ضروری برای کسانی است که فلسفه زبان را تدریس میکنند و به ویژه برای دانشآموزانی که برای اولین بار به این موضوع میپردازند مفید خواهد بود.
Philosophy of language explores some of the most abstract yet most fundamental questions in philosophy. The ideas of some of the subject's great founding figures, such as Gottlob Frege, Ludwig Wittgenstein and Bertrand Russell, as well as of more recent figures such as Saul Kripke and Hilary Putnam, are central to a great many philosophical debates to this day.
In this clear and carefully structured introduction to the subject Gary Kemp explains the following key topics:
This second edition has been thoroughly revised to include new key topics and updated material. Chapter summaries, annotated further reading and a glossary make this an indispensable introduction to those teaching philosophy of language and will be particularly useful for students coming to the subject for the first time.