دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Yuichi Handa
سری: Studies in Curriculum Theory Series
ISBN (شابک) : 0415885973, 9780203837436
ناشر: Routledge
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 280 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب What Does Understanding Mathematics Mean for Teachers?: Relationship as a Metaphor for Knowing (Studies in Curriculum Theory Series) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب درک ریاضیات برای معلمان به چه معناست؟: رابطه به عنوان استعاره ای برای دانستن (مطالعات در مجموعه تئوری برنامه درسی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب راههای جایگزینی برای فکر کردن و صحبت کردن درباره راههایی را باز میکند که از طریق آنها یک فرد میتواند یک موضوع (در این مورد، ریاضیات) را «دانست»، که منجر به بازنگری در مورد معنای معلم آن موضوع میشود. در تعدادی از زبانهای اروپایی، روشهایی برای دانستن این تفاوت قائل شدهاند که در زبان انگلیسی به کلمهی مفرد know در هم میافتد. به عنوان مثال، در زبان فرانسه دانستن به معنای savoir به معنای دانستن چیزها، حقایق، نام ها، چگونگی و چرایی کارها و غیره است، در حالی که دانستن به معنای conna?tre به معنای شناخت یک شخص، یک مکان یا حتی یک چیز - یعنی یک چیز دیگر - به گونه ای که یکی با آن دیگری آشنا باشد یا در رابطه با آن باشد. این کتاب اساساً از طریق تأمل پدیدارشناختی با لمس ورودی تجربی، تصویری را از آنچه میتواند به معنای دانش یک فرد از ریاضیات باشد، به تصویر میکشد، و به معلمان ریاضیات و مربیان معلم مراجعه میکند تا به روشن شدن این تصویر کمک کنند.
This book opens up alternative ways of thinking and talking about ways in which a person can "know" a subject (in this case, mathematics), leading to a reconsideration of what it may mean to be a teacher of that subject. In a number of European languages, a distinction is made in ways of knowing that in the English language is collapsed into the singular word know. In French, for example, to know in the savoir sense is to know things, facts, names, how and why things work, and so on, whereas to know in the conna?tre sense is to know a person, a place, or even a thing—namely, an other— in such a way that one is familiar with, or in relationship with this other. Primarily through phenomenological reflection with a touch of empirical input, this book fleshes out an image for what a person’s conna?tre knowing of mathematics might mean, turning to mathematics teachers and teacher educators to help clarify this image.
TITLE......Page 4
COPYRIGHT......Page 5
CONTENTS......Page 8
PREFACE......Page 9
ACKNOWLEDGMENTS......Page 15
1 INTRODUCTION TO A PHENOMENON......Page 16
1.9 A TANGENT PRIOR TO THE RISE (AND RUN)......Page 30
2 RELATIONSHIP AS RECIPROCITY: GRACE......Page 33
3 A BRINGING FORTH OF SELF: WILL......Page 72
4 RELATIONSHIP AS INTEREST......Page 89
5 “DOING” MATHEMATICS AND ITS RELATION TO THE LIFE PATH OF BEING A MATHEMATICS TEACHER/EDUCATOR......Page 119
AN EPILOGUE IN TWO PARTS......Page 141
APPENDIX: A NARRATIVIZED “METHODOLOGY”......Page 150
REFERENCES......Page 154
INDEX......Page 162