دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Diego Gambetta
سری: Studies in Rationality and Social Change
ISBN (شابک) : 0521324904, 9780521324908
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 1987
تعداد صفحات: 243
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 26 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Were They Pushed or Did They Jump?: Individual Decision Mechanisms in Education به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آیا آنها پرسیده می شوند و یا آنها پرش کردند؟ مکانیسم تصمیم گیری فردی در آموزش و پرورش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به بررسی عواملی میپردازد که بر دامنه تصمیمگیریهای آموزشی که افراد بین آموزش اجباری مدرسه و دانشگاه با آن مواجه هستند، میپردازد. داده هایی که از آن استخراج می شود از دو نظرسنجی انجام شده در شمال غربی ایتالیا، یکی از جوانان بیکار و دیگری از دانش آموزان دبیرستانی به دست آمده است. نویسنده در واقع دو پارادایم اساسی و متضاد تبیین را که عموماً در جامعه شناسی تعلیم و تربیت به کار می رود، آزمایش می کند. یکی که معتقد است که عوامل منفرد اساساً منفعل هستند، یا به دلیل فقدان جایگزین محدود می شوند یا توسط عوامل علّی که از آنها بی خبر هستند، تحت فشار قرار می گیرند. و دیگری که در آن آنها به عنوان قادر به اقدام هدفمند، سنجش جایگزین های موجود با توجه به برخی از پاداش های آینده در نظر گرفته می شوند.
This book explores the factors which govern the range of educational decisions confronting individuals between compulsory school education and university. The data on which it draws come from two surveys conducted in north-west Italy, one of unemployed young people and one of high-school pupils. The author is in effect testing the two fundamental and opposed paradigms of explanation which are generally applied in the sociology of education; one which holds that the individual agents are essentially passive, being either constrained by lack of alternatives or pushed by causal factors of which they are unaware; and the other in which they are regarded as capable of purposive action, of weighing the available alternatives with respect to some future rewards.