دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Daniel Lois (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658026356, 9783658026363
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 249
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 70 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب وقتی زندگی باعث می شود مذهبی شود: تغییرات مربوط به سن در دینداری کلیسا در دوره زندگی: جامعه شناسی، عمومی، فرهنگ - دین، جامعه شناسی خانواده، جوانان و سالمندی، مطالعات دینی
در صورت تبدیل فایل کتاب Wenn das Leben religiös macht: Altersabhängige Veränderungen der kirchlichen Religiosität im Lebensverlauf به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب وقتی زندگی باعث می شود مذهبی شود: تغییرات مربوط به سن در دینداری کلیسا در دوره زندگی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
حتی مشاهدات روزمره نشان می دهد که در کلیساها بیشتر افراد مسن تر حضور دارند. از یک طرف، این را می توان با یک اثر همگروهی توضیح داد: افراد مسن اغلب به میزان بیشتری از نظر مذهبی تربیت می شدند و این آثار به دست آمده در طول جامعه پذیری ممکن است برای تمام عمر باقی بماند. از سوی دیگر، می توان تصور کرد که مردم به طور فزاینده ای تمایل دارند که به یک جامعه مذهبی تعلق داشته باشند و در طول زندگی خود در مراسم کلیسا شرکت کنند. این پایان نامه با استفاده از داده های پانل اجتماعی-اقتصادی (SOEP)، بررسی می کند که آیا چنین تأثیر سنی بر دینداری کلیسا وجود دارد یا خیر. علاوه بر این، این سوال که چگونه دینداری در رابطه با مراحل مختلف زندگی و رویدادها تغییر می کند - به عنوان مثال از طریق شروع یک شغل، تولد فرزند یا انتقال از ایالت های فدرال جدید به ایالت های قدیمی - بررسی می شود.
Bereits die Alltagsbeobachtung zeigt, dass die Kirchen überwiegend von älteren Menschen besucht werden. Dies ist einerseits durch einen Kohorteneffekt erklärbar: Ältere Menschen wurden häufig noch in verstärktem Maße religiös erzogen und diese in der Sozialisation erworbenen Prägungen bleiben möglicherweise ein Leben lang erhalten. Andererseits ist denkbar, dass Menschen im Laufe ihres Lebens zunehmend dazu tendieren, einer Glaubensgemeinschaft anzugehören und den Gottesdienst zu besuchen. Die vorliegende Arbeit untersucht mit Hilfe von Daten des Sozio-oekonomischen Panels (SOEP), ob ein derartiger Alterseffekt auf die kirchliche Religiosität vorliegt. Darüber hinaus wird der Frage nachgegangen, wie sich die Religiosität in Bezug auf verschiedene Lebensphasen und Ereignisse – zum Beispiel durch den Erwerbseinstieg, die Geburt eines Kindes oder einen Umzug von den neuen in die alten Bundesländer – verändert.
Front Matter....Pages 1-8
Einleitung....Pages 9-14
Theoretische Ansätze zur Lebensverlaufsdynamik der Religiosität....Pages 15-65
Datensatz, Methode und Operationalisierungen....Pages 67-94
Empirische Ergebnisse....Pages 95-216
Zusammenfassung und Diskussion....Pages 217-232
Back Matter....Pages 233-250