دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Sigrun Matthiesen (auth.)
سری: Journalistik
ISBN (شابک) : 9783531134727, 9783322902955
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2000
تعداد صفحات: 186
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب وایبرکرام: نحوه برخورد روزنامه نگاری فرهنگی با مد: مطالعات ارتباطات، جامعه شناسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Weiberkram: Wie der Kulturjournalismus mit der Mode umgeht به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب وایبرکرام: نحوه برخورد روزنامه نگاری فرهنگی با مد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ژورنالیسم با کیفیت متعارف در آلمان موضوع مد و در نتیجه مخاطبان زن را نادیده می گیرد. این نتیجه این جلد است که گزارشهای مد «نیویورک تایمز»، «سودویچه سایتونگ» و «فرانکفورتر آلگماینه» را تحلیل میکند. نویسنده به نقد بسنده نمی کند. بیش از همه در روزنامه نگاری آمریکایی، او کشف کرد که چگونه می توان با موضوع مد نیز به نحو شایسته و به شیوه ای مورد علاقه زنان برخورد کرد. به این ترتیب، پتانسیلهایی قابل مشاهده میشود که روزنامهنگاران میتوانند از آن برای ایجاد تبلیغات استفاده کنند، اگر از مفهوم نخبهگرایانه فرهنگ جدا شوند. نویسنده معیارهای کیفی را برای گزارش مد ایجاد می کند که با استفاده از مقالات نمونه نشان می دهد. این کار انگیزه ای می دهد تا مد را در روزنامه نگاری فرهنگی به همان اندازه جدی بگیریم که فوتبال مردان در بخش ورزش.
Der herkömmliche Qualitätsjournalismus in Deutschland vernachlässigt das Thema Mode und damit das weibliche Publikum. Das ist das Ergebnis dieses Bandes, der die Mode-Berichterstattung der "New York Times", der "Süddeutschen Zeitung" und der "Frankfurter Allgemeinen" analysiert hat. Die Autorin beläßt es nicht bei der Kritik. Vor allem im amerikanischen Journalismus hat sie entdeckt, wie das Thema Mode auch kompetent und in einer Weise behandelt werden kann, daß es Frauen interessiert. So werden Potentiale sichtbar, die Journalistinnen und Journalisten für die Herstellung von Öffentlichkeit nutzen könnten, wenn sie sich von einem elitären Kulturbegriff lösten. Die Autorin entwickelt Qualitätskriterien für die Modeberichterstattung, die sie an Beispiel-Artikeln verdeutlicht. Von der Arbeit geht der Impuls aus, die Mode im Kulturjournalismus ebenso ernst zu nehmen wie die Männersache Fußball im Sportteil.
Front Matter....Pages 1-9
Einleitung: Ignoranz des Journalismus gegenüber dem Alltag....Pages 11-13
Funktionen des Journalismus....Pages 14-40
Kultur....Pages 41-54
Mode....Pages 55-80
Kulturjournalismus und Populärkultur....Pages 81-112
Modejournalismus....Pages 113-156
Zusammenfassung: Ansätze zur Verbesserung des Modejournalismus....Pages 157-162
Back Matter....Pages 163-188