دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Hye Young Kim
سری:
ISBN (شابک) : 2020039739, 9781498554664
ناشر: Lexington Books
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 233
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب We as Self: Ouri, Intersubjectivity, and Presubjectivity به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ما به عنوان خود: Ouri ، Intercubjectivity و Presubjectivity نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ما به عنوان خود بر مفهومی از ما استدلال می کنیم که نه بر اساس یک دیدگاه خود محور یا بی خود، که در آن «ما» تنها مجموعه ای از افراد یا یک کل ناشناس است، بلکه بر اساس «رابطه». ” این رابطه پیش ذهنی است، به این معنی که خود آگاه، بازتابنده، ذهنی مبنای مفهومی رابطه نیست. تمایز متافیزیکی تقلیل ناپذیر بین خود و دیگری همیشه وجود دارد، اما آگاهی از آن مقدم بر این رابطه نیست، که پیش شرط هستی شناختی خود است. هی یانگ کیم نشان می دهد که تمایز و وحدت خود و دیگری در این رابطه را می توان با اعمال منطق گره به صورت مکانی درک کرد. نویسنده برخی از شیوههای زبانشناختی را در کرهای تحلیل میکند تا یک بازنمایی از ما بودن پیشاذهنی را در زبان نشان دهد، اما نه به شیوهای قومنگاری. نویسنده با این کار گرایش اروپامحور فلسفه را نقد و به چالش می کشد و به تلاش برای گسترش تنوع در فلسفه کمک می کند.
We as Self argues for a notion of we-ness based not on a self-centered or a self-less point of view, in which the “we” is only either a collection of individuals or an anonymous whole, but on “relation.” This relation is pre-subjective, meaning that the conscious, reflective, subjective self is not the conceptual basis of the relation. The irreducible metaphysical distinction between self and other is always there, but the awareness of it is not prior to this relation, which is an ontological pre-condition of self. Hye Young Kim demonstrates that the distinction and unity of self and other in this relation can be comprehended spatially by applying knot logic. The author analyzes certain linguistic practices in Korean to show one representation of pre-subjective we-ness in language, but not in an ethnographical manner. By doing so, the author criticizes and challenges the Eurocentric tendency of philosophy and contributes to efforts to expand diversity in philosophy.