دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Anindita Sarkar
سری: Global Challenges in Water Governance
ISBN (شابک) : 3031155386, 9783031155383
ناشر: Palgrave Macmillan
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 191
[192]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Water Insecurity and Water Governance in Urban Kenya: Policy and Practice به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ناامنی آب و حاکمیت آب در کنیای شهری: سیاست و عمل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به بررسی مفاد خدمات آب برای فقرای شهری در شهرهای آفریقا با تأکید ویژه بر کنیا و پایتخت آن نایروبی میپردازد. این کتاب به طور خاص به ناامنی تصدی گری می پردازد، و اینکه چگونه جداسازی استعماری زمین همچنان به دسترسی به آب و ارائه خدمات حتی امروز در نایروبی ادامه می دهد. این کتاب به دنبال درک این موضوع است که چگونه مدیریت آب شهری مستلزم «تولید تشنگی» در میان فقرای شهری است و مستند می کند که چگونه هنجارهای فرهنگی، تعهدات سیاسی و شیوه های به ظاهر پیش پا افتاده مدیران آب با هم ترکیب می شوند تا فقرا را از دسترسی به آب محروم کنند. حامیان خصوصیسازی استدلال میکنند که شرکتهای خصوصی ممکن است در جایی موفق شوند که دولتها در تامین آب برای فقرای شهری شکست بخورند. نویسنده نگاهی دقیقتر به این استدلال دارد و محدودیتهای برخی از اصلاحات فعلی را نشان میدهد و در عین حال جایگزینها و راهحلها را نیز بررسی میکند. این کتاب مرجع ارزشمندی برای دانشجویان، محققان و دست اندرکاران شاغل در این زمینه خواهد بود.
This book explores water service provisions of the urban poor in the cities of Africa with particular emphasis on Kenya and its capital city of Nairobi. In particular the book addresses the insecurity of tenure, and how the colonial segregation of land continues to shape water access and service provision even today in Nairobi. The book seeks to understand how urban water management entails the “production of thirst” among the urban poor and documents how cultural norms, political commitments and seemingly mundane practices of water managers combine to exclude the poor from accessing water. Supporters of privatization argue that private companies may succeed where governments have failed in supplying water to the urban poor. The author takes a closer look at this argument, demonstrating the limitations of some of the current reforms whilst also exploring alternatives and solutions. This book will be an invaluable reference for students, researchers and practitioners working in this field.