دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Rudolf Wohlgenannt (auth.)
سری: Wissenschaftstheorie Wissenschaft und Philosophie 2
ISBN (شابک) : 9783322984135, 9783322991614
ناشر: Vieweg+Teubner Verlag
سال نشر: 1969
تعداد صفحات: 222
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب علم چیست: فلسفه علم
در صورت تبدیل فایل کتاب Was ist Wissenschaft? به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب علم چیست نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
دانشی که مردم برای آن تلاش میکنند اغلب تنها حداقلی است که برای امرار معاش نیاز دارند. اما همه مردم به این راضی نیستند. عده ای بودند و هستند که به معنای قوی تر و بالاتر کنجکاو هستند. پس از رسیدن به سطح دانش و بینش نیاز به فراتر رفتن از سطح دانش و بینش را احساس می کنند. از این رو به ابزارها و روش هایی که تا کنون استفاده کرده اند می اندیشند و در بهبود آنها می کوشند. آنها همچنین در مورد آنچه که تاکنون موفقیت را برای آنها به ارمغان آورده است، شفافیت پیدا می کنند و متوجه می شوند که بهترین کار این است که به روش آزمایش شده و آزمایش شده ادامه دهند. اما آنها همچنین متوجه می شوند که چه چیزی مانع از موفقیت بیشتر آنها شده است. بنابراین اجتناب ناپذیر است که آنها بیش از پیش آگاهتر و انتقادی تر شوند. برخی از آنچه قبلاً "دانش" در نظر گرفته می شد اکنون کنار گذاشته شده است. اما همیشه حفظ و گسترش نمی یابد و آنچه را که باید رها کرد. اگر در مورد اینکه چه چیزی باعث موفقیت و چه چیزی شکست می شود توافق وجود دارد، همه ناظران آن را به یک شکل قضاوت نمی کنند. غالباً آنچه توسط یک شخص دانش تلقی می شود همان چیزی است که دیگری آن را رویای لوله می داند. غالباً آنچه توسط یک شخص بیش از همه ارزش دارد و به عنوان حقیقت "مطلق" یا "ابدی" مورد احترام قرار می گیرد برای دیگری مشکوک یا مضحک است. من از این برای توصیف نه تنها شرایط گذشته، بلکه در حال استفاده می کنم. همه ما می دانیم که شدیدترین تضادها در زمان ما غالب است.
Das Wissen, nach dem die Menschen streben, ist oft nur jenes Mindestmaß, dessen sie bedürfen, um ihr Leben zu fristen. Aber nicht alle Menschen begnügen sich damit. Es gab und es gibt einige, die auch in einem stärkeren und höheren Sinn neugierig sind. Sie empfinden das Bedürfnis, über eine einmal erreichte Stufe ihrer Kenntnisse und Einsichten hinauszukommen. Daher denken sie über Mittel und Methoden nach, die sie bis dahin verwendet haben, und sie trachten danach, jene zu verbessern. Auch verschaffen sie sich Klarheit darüber, was ihnen bis jetzt Erfolg brachte, und sie erkennen, daß es am besten ist, in der bewährten Weise fortzufahren. Es wird ihnen aber auch klar, was sie dar an gehindert hatte, noch erfolgreicher zu sein. Daß sie immer bewußter und immer kritischer werden, ist daher unvermeid lich. Manches, was früher als "Wissen" galt, wird jetzt verworfen. Aber nicht immer be bewahrt und ausgebaut und was aufgegeben werden muß; steht Einigkeit darüber, was denn was Erfolg und was Mißerfolg ist, wird nicht von sämtlichen Beobachtern in gleicher Weise beurteilt. Oft gilt dem einen als Wissen, was der andere für ein Hirngespinst hält; häufig ist gerade das, was der eine am höchsten schätzt und als "absolute" oder "ewige" Wahrheit verehrt, dem anderen fragwürdig oder lächerlich. Damit beschreibe ich nicht nur vergangene, sondern auch gegenwärtige Zu stände. Wir alle wissen, daß gerade in unserer Zeit die krassesten Gegensätze herrschen.
Front Matter....Pages i-xv
Einleitung....Pages 1-9
Zur Problematik der Kriteriumsfrage....Pages 10-19
Über Begriffsuntersuchungen....Pages 20-25
„Was ist Wissenschaft?“....Pages 26-32
Entwicklungsgeschichte des Wissenschaftsbegriffes....Pages 33-71
Diskussion der Wissenschaftskriterien....Pages 72-152
Erfahrungsbegriffe....Pages 153-172
Erweiterung des Wissenschaftsbegriffes?....Pages 173-196
Zusammenfassung....Pages 197-200
Back Matter....Pages 201-208