دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Martin Schultze (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658129439, 9783658129446
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: XVII, 389
[399]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Wahlverhalten und Wählerheterogenität: Theorie und Empirie auf der Grundlage des Michigan-Modells به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رفتار رأی دهی و ناهمگونی رأی دهندگان: نظریه و تجربه گرایی بر اساس مدل میشیگان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مارتین شولتزه در کتاب خود به بررسی این سوال می پردازد که آیا و تا چه اندازه ناهمگونی رای دهندگان در رای دهندگان آلمانی وجود دارد. ناهمگونی رأیدهندگان با گسترش گروهی خاص از مدل میشیگان تجزیه و تحلیل میشود. با استفاده از دادههای نماینده آلمان و استفاده از مدلهای معادلات ساختاری و مقایسههای چند گروهی، او نشان میدهد که درجه قابل توجهی از ناهمگونی در رایدهندگان وجود دارد و مدلهای ساده تصمیمگیری در رأیگیری به اندازه کافی این را در نظر نمیگیرند.
Martin Schultze geht mit seinem Buch der Frage nach, ob und in welchem Ausmaß Wählerheterogenität im deutschen Elektorat vorhanden ist. Wählerheterogenität wird dabei durch eine gruppenspezifische Erweiterung des Michigan-Modells analysiert. Anhand von Repräsentativdaten für Deutschland sowie mit Hilfe von Strukturgleichungsmodellen und multiplen Gruppenvergleichen zeigt er, dass ein beträchtliches Ausmaß an Heterogenität im Elektorat vorhanden ist und einfache Modelle der Wahlentscheidung diese nicht angemessen berücksichtigen.