دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Malcolm K. Read
سری: Purdue University Monographs in Romance Languages
ISBN (شابک) : 9027217467, 9789027217462
ناشر: John Benjamins Publishing Company
سال نشر: 1990
تعداد صفحات: 224
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 23 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Visions in Exile: The body in Spanish literature and linguistics, 1500-1800 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چشم انداز در تبعید: بدن در ادبیات و زبان شناسی اسپانیایی، 1500-1800 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مالکوم ک. رید در این تحلیل از متون منتخب قرن شانزدهم، هفدهم و هجدهم، مدلی روانکاوانه را به کار می گیرد که تمدن را نوعی انکار غریزی می داند. او با تمرکز بر لحظات سکوت و تناقض آنها، نشان میدهد که نگرشهای معینی نسبت به بدن که در این متون بیان میشود، مبنایی، هرچند ناخودآگاه، در انگیزهای دارد که در نهایت سیاسی است. موضوعات اصلی، عمیقاً از نظر موضوعی و نظری در هم تنیده شده اند، به ماهیت و توسعه زبان مربوط می شوند. به هنر باروک گونگورا و کوودو. به دفاع فیجو از سوژه خردگرایانه در برابر براندازی تورس ویلاروئل از همان موضوع. و به زیباییشناسی نئوکلاسیک لوزان و آرتیاگا. نتیجه یک رویکرد میان رشته ای است که مفروضات سنتی را هم در نقد ادبی و هم در تاریخ نگاری زبانی به چالش می کشد.
Malcolm K. Read employs a psychoanalytic model which sees civilization as a manner of instinctual renunciation in this analysis of selected texts from the sixteenth, seventeenth, and eighteenth centuries. Focusing on their moments of silence and contradiction, he demonstrates that certain attitudes toward the body expressed in these texts have a basis, albeit unconscious, in a motivation which is ultimately political. The central topics, deeply intertwined thematically and theoretically, relate to the nature and development of language; to the Baroque art of Gongora and Quevedo; to Feijoo's defense of the rationalist subject set against Torres Villarroel's subversion of the same; and to the neo-classical aesthetics of Luzan and Arteaga. The result is an interdisciplinary approach that challenges traditional assumptions in both literary criticism and linguistic historiography.