دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Martin H. Rademacher (auth.)
سری: Schriften zur Medienproduktion
ISBN (شابک) : 9783658070120, 9783658070137
ناشر: Vieweg+Teubner Verlag
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 247
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب واقعیت مجازی در توسعه محصول: ابزارهایی برای ارزیابی کاربردهای احتمالی با استفاده از مثال صنعت خودرو: مهندسی مکانیک، شبیه سازی و مدل سازی، طراحی صنعتی
در صورت تبدیل فایل کتاب Virtual Reality in der Produktentwicklung: Instrumentarium zur Bewertung der Einsatzmöglichkeiten am Beispiel der Automobilindustrie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب واقعیت مجازی در توسعه محصول: ابزارهایی برای ارزیابی کاربردهای احتمالی با استفاده از مثال صنعت خودرو نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
توسعه مجازی بخشی از فرآیند توسعه محصولات جدید است. واقعیت مجازی (VR) - یک زیر حوزه توسعه مجازی - امکان پشتیبانی از فرآیند طراحی را از طریق تجسم سریع و تعامل رایگان، انجام تستهای ارگونومیک و مونتاژ و همچنین بررسی وضعیتهای توسعه برای خطاها در مراحل اولیه ارائه میدهد. صحنه. Martin Rademacher یک مدل فرآیند ایجاد می کند که با آن قابلیت استفاده از VR برای سوالات در فرآیند توسعه خودرو را می توان در زمینه کاربر و وظیفه محوری بررسی کرد و آن را در حوزه وظیفه "ایمن سازی ظاهر و کیفیت" در یک شرکت خودروسازی اعمال کرد.
Die virtuelle Entwicklung ist als wesentlicher Bestandteil im Entwicklungsprozess neuer Produkte etabliert. Virtual Reality (VR) – ein Teilbereich der virtuellen Entwicklung – bietet die Möglichkeit, durch schnelle Visualisierung und freie Interaktion die Designfindung zu unterstützen, Ergonomie- und Montageuntersuchungen durchzuführen sowie Entwicklungsstände frühzeitig auf Fehler zu untersuchen. Martin Rademacher entwickelt ein Vorgehensmodell, mit dem sich die Einsatzfähigkeit der VR für Fragestellungen im automobilen Entwicklungsprozess in einem nutzer- und aufgabenzentrierten Kontext untersuchen lässt und wendet es auf den Aufgabenbereich „Absicherung der Anmutung und Qualität“ in einem Automobilunternehmen an.
Front Matter....Pages i-xxv
Einleitung....Pages 1-8
Stand der Forschung....Pages 9-42
Vorgehensmodell zur Evaluation von VR-Arbeitssystemen....Pages 43-59
Fallbeispiel: Absicherung der Anmutung und Qualität....Pages 61-97
Empirische Studie zum Fallbeispiel....Pages 99-110
Auswertung und Schlussfolgerungen....Pages 111-131
Zusammenfassung....Pages 133-140
Back Matter....Pages 141-228