دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Christoph Hönnige (eds.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531153100, 9783531905181
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 276
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب دادگاه قانون اساسی، دولت و اپوزیسیون: تحلیل تطبیقی یک مثلث تنش: علوم سیاسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Verfassungsgericht, Regierung und Opposition: Die vergleichende Analyse eines Spannungsdreiecks به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دادگاه قانون اساسی، دولت و اپوزیسیون: تحلیل تطبیقی یک مثلث تنش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کریستف هونیگه در طرحی متفاوت از سیستمها، دعاوی و موفقیتهای مخالفان را در دادگاه قانون اساسی آلمان و فرانسه از سال 1974 تا 2002 بررسی میکند. نتیجه نشان می دهد که ترکیب سیاسی دادگاه بر احتمال موفقیت دعاوی مخالفان تأثیر می گذارد. بر این اساس، اپوزیسیون هنگام تصمیمگیری برای استیناف علیه قوانین دولتی، وضعیت اکثریت در دادگاه و همچنین احتمالات جایگزین برای تأثیرگذاری بر روند قانونگذاری را در نظر میگیرد. بنابراین نویسنده فرضیه رایج افزایش قضایی از طریق دعوای مخالفان را واجد شرایط می داند و استدلال می کند که در عوض این یک مثلث تنشی است که در آن دادگاه قانون اساسی، دولت و مخالفان یکدیگر را محدود می کنند.
Christoph Hönnige untersucht oppositionelle Klagen und Erfolge vor dem Verfassungsgericht in Deutschland und Frankreich von 1974 bis 2002 in einem Most Different Systems Design. Im Ergebnis zeigt sich, dass die politische Zusammensetzung eines Gerichtes die Erfolgswahrscheinlichkeit oppositioneller Klagen beeinflusst. Entsprechend berücksichtigt die Opposition bei ihrer Entscheidung zur Klage gegen Regierungsgesetze die Mehrheitsverhältnisse im Gericht sowie alternative Einflussmöglichkeiten im Gesetzgebungsprozess. Damit qualifiziert der Autor die gängige Hypothese der zunehmenden Justizialisierung durch Oppositionsklagen und argumentiert, dass es sich stattdessen um ein Spannungsdreieck handelt, in dem sich Verfassungsgericht, Regierung und Opposition gegenseitig beschränken.
Front Matter....Pages 1-15
Einleitung: Ein Spannungsdreieck....Pages 17-40
Die Handlungsmotive von Verfassungsrichtern....Pages 41-63
Ein Modell oppositioneller Klagen und Erfolge....Pages 65-99
Verfassungsgerichte in West- und Osteuropa....Pages 101-138
Das Forschungsdesign....Pages 139-162
Oppositionelle Erfolge vor dem Verfassungsgericht....Pages 163-204
Oppositionelle Klagen vor dem Verfassungsgericht....Pages 205-239
Fazit und Ausblick: Ein Spannungsdreieck....Pages 241-249
Back Matter....Pages 251-280