دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Magdalena Mattebo
سری: Digital Comprehensive Summaries of Uppsala Dissertations from the Faculty of Medicine
ISBN (شابک) : 9789155488819
ناشر: Uppsala Universitet
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 84
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Use of Pornography and its Associations with Sexual Experiences, Lifestyles and Health among Adolescents به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب استفاده از پورنوگرافی و ارتباط آن با تجارب جنسی ، شیوه زندگی و سلامت در بین نوجوانان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هدف کلی این پایان نامه بررسی مصرف پورنوگرافی و ارتباط آن با تجارب جنسی، سبک زندگی، سلامت و ادراکات جنسی و پورنوگرافی بود. یک مطالعه کیفی (بحث های گروهی متمرکز) و یک مطالعه کمی طولی آینده نگر (پرسشنامه های پایه و پیگیری) گنجانده شده است. مقوله اصلی برآمده از بحث های گروه متمرکز، در میان پرسنل کار با نوجوانان، «پیام های متضاد در مورد تمایلات جنسی» بود. شرکت کنندگان اظهار داشتند که پیامی که توسط پورنوگرافی منتقل می شود با پیامی که توسط اهداف و قوانین بهداشت عمومی ملی منتقل می شود، متناقض است. رویکرد حرفه ای مورد تاکید قرار گرفت و روش ها و دانش کافی برای بهبود روابط جنسی و آموزش روابط درخواست شد (I). شرکت کنندگان در شروع مطالعه در سال 2011، 477 پسر و 400 دختر، 16 ساله بودند. تقریباً همه پسران (96٪) و 54٪ از دختران فیلم های مستهجن تماشا کرده بودند. پسران به دو دسته کاربران مکرر (روزانه)، کاربران متوسط (هر هفته یا چند بار در ماه) و کاربران غیرمکرر (چند بار در سال، به ندرت یا هرگز) پورنوگرافی طبقه بندی شدند. نسبت بیشتری از کاربران مکرر تجربه رابطه جنسی با دوستان، استفاده از الکل، سبک زندگی کم تحرک، مشکلات ارتباط با همسالان و چاقی را گزارش کردند. یک سوم بیشتر از آنچه واقعاً می خواستند پورنوگرافی تماشا کردند (II). تفاوتهای کمی بین دختران و پسران مصرفکننده پورنوگرافی در مورد فانتزیهای مربوط به اعمال جنسی، اقدام به اعمال جنسی با الهام از پورنوگرافی و ادراک از پورنوگرافی وجود داشت. پیشبینیکنندههای تجربه جنسی عبارتند از: دختر بودن، شرکت در یک برنامه دبیرستان حرفهای، بیان اینکه پسران و دختران به یک اندازه به رابطه جنسی علاقهمند هستند و درک مثبت از پورنوگرافی. پسرها عموماً نسبت به دختران مثبتتر از پورنوگرافی بودند (III). شرکت کنندگان در پیگیری در سال 2013 224 پسر (47%) و 238 دختر (60%) بودند. مرد بودن، شرکت در یک برنامه دبیرستان حرفه ای و استفاده مکرر از پورنوگرافی در ابتدا، استفاده مکرر را در پیگیری پیش بینی کرد. استفاده مکرر از پورنوگرافی در ابتدا علائم روان تنی را به میزان بیشتری در پیگیری نسبت به علائم افسردگی پیش بینی کرد (IV). در نتیجه، پورنوگرافی به بخشی از زندگی روزمره برای بسیاری از نوجوانان تبدیل شده است. کاربران مکرر پورنوگرافی عمدتاً پسر بودند و تفاوتهای جزئی در تجارب جنسی بین گروههای مصرف کننده مرد وجود داشت. استفاده مکرر با مشکلات سبک زندگی مانند استفاده از الکل و سبک زندگی کم تحرک تا حد بیشتری نسبت به تجربیات جنسی و علائم فیزیکی مرتبط بود. در تحلیل های طولی استفاده مکرر از پورنوگرافی در مقایسه با علائم افسردگی بیشتر با علائم روان تنی مرتبط بود. احتمالاً دسترسی به پورنوگرافی بدون محدودیت باقی خواهد ماند. بنابراین مهم است که به نوجوانان عرصههایی برای بحث در مورد پورنوگرافی ارائه دهیم تا با دنیای تخیلی ارائه شده در پورنوگرافی مقابله کنیم، آگاهی در مورد نقشهای جنسیتی کلیشهای در پورنوگرافی را افزایش دهیم و به شیوههای زندگی ناسالم و سلامتی در میان نوجوانان رسیدگی کنیم.