دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Thomas Wüst (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783810041197, 9783322809940
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 178
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب شهرنشینی: یک اسطوره و پتانسیل آن: جامعه شناسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Urbanität: Ein Mythos und sein Potential به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شهرنشینی: یک اسطوره و پتانسیل آن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
موضوع کتاب بررسی پدیده شهرنشینی است که به شدت در اصطلاح برنامه ریزی شهری و تحقیقات شهری لنگر انداخته است. گفتمان شهرنشینی، که برای دههها ادامه داشته است، از نظر محتوایی بر اساس مشارکتهایی که مرتبط در نظر گرفته میشود، بررسی میشود. ابزار این مفهوم پیچیده ای از اسطوره است که به ویژه مدل متناظر رولان بارت و همچنین طرح کارکرد اسطوره در زمینه سیاست نمادین را در نظر می گیرد. نتایج این تحقیق در بحث در مورد مدل های توسعه شهری ادغام شده و با درخواست برای چارچوب جهت گیری چشم انداز برای سیاست توسعه شهری فشرده می شود.
Gegenstand des Buches ist die Auseinandersetzung mit dem im Jargon von Stadtplanung und Stadtforschung fest verankerten Phänomen Urbanität. Anhand von als einschlägig erachteten Beiträgen wird der seit Jahrzehnten währende Diskurs über Urbanität inhaltsanalytisch untersucht. Instrument dazu ist ein komplexer Begriff von Mythos, der insbesondere das entsprechende Modell von Roland Barthes berücksichtigt, sowie das Schema der Funktion des Mythos im Rahmen symbolischer Politik. Die Ergebnisse dieser Untersuchung werden in die Diskussion über Leitbilder der Stadtentwicklung eingeordnet und mit dem Plädoyer für einen perspektivischen Orientierungsrahmen der Stadtentwicklungspolitik verdichtet.
Front Matter....Pages 1-6
Einleitung....Pages 7-10
Mythos als Instrument symbolischer Politik....Pages 11-41
„Zeit(loses)thema Urbanität“....Pages 43-85
Stadtkultur und aktuelle Stadtentwicklung....Pages 87-103
Stadtentwicklung in Zukunft: Ohne Leitbild?....Pages 105-146
Resümee und Ausblick....Pages 147-150
Back Matter....Pages 151-184