دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Marcel Schütz. Finn-Rasmus Bull (auth.)
سری: essentials
ISBN (شابک) : 9783658171490, 9783658171483
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 52
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 962 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب اتحادیه سوء تفاهم: یک تحلیل علمی سازمانی از اتحادیه اروپا: مطالعات سازمانی، جامعه شناسی اقتصادی، جامعه شناسی سیاسی، سیاست اروپا، سیاست اتحادیه اروپا، نظریه جامعه شناسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Unverstandene Union: Eine organisationswissenschaftliche Analyse der EU به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اتحادیه سوء تفاهم: یک تحلیل علمی سازمانی از اتحادیه اروپا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در یک تحلیل سازمانی، مارسل شوتز و فین راسموس بول بینش جدیدی در مورد ویژگی های سازمانی ویژه اتحادیه اروپا (EU) به دست می آورند، که اغلب به عنوان یک اتحاد یا پروژه سیاسی توصیف می شود. برای این کار از یک رویکرد ساختاری اثبات شده از نظریه سیستم نیکلاس لومان استفاده می کنند و آن را با مفهوم فراسازمان ترکیب می کنند. توضیح داده می شود که شرایط دشوار کنترل و تغییر در چنین سازمان هایی که اعضای آن افراد افراد نیستند، بلکه سازمان ها نیز هستند، رخ می دهد. نویسندگان نشان میدهند که اختلالات و کمبودهای ادعایی در جامعه سازمانیافته دولتها میتواند به نقاط قوت و مزایای اساسی تبدیل شود.
Marcel Schütz und Finn-Rasmus Bull gewinnen in einer organisationswissenschaftlichen Analyse neue Erkenntnisse über die besonderen Organisationsmerkmale der oft als politisches Bündnis oder Projekt umschriebenen Europäischen Union (EU). Hierzu bedienen sie sich eines bewährten Strukturansatzes aus der Systemtheorie Niklas Luhmanns und verbinden diesen mit dem Konzept der Metaorganisation. Dargelegt wird, welche erschwerten Bedingungen der Steuerung und Veränderung in solchen Organisationen auftreten, deren Mitglieder nicht Individuen, sondern ebenfalls Organisationen sind. Die Autoren zeigen, dass vermeintliche Störungen und Defizite der organisierten Staatengemeinschaft sich hintergründig als elementare Stärken und Vorzüge erweisen können.
Front Matter....Pages I-XI
Unverstandene Union – Was eine organisationswissenschaftliche Analyse der EU sichtbar macht....Pages 1-4
Metaorganisationen....Pages 5-8
Die EU als Metaorganisation....Pages 9-33
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 35-38
Back Matter....Pages 39-44