دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Prof. Dipl. -Ing. Elmar Sieben (auth.)
سری: Forschungsbericht des Landes Nordrhein-Westfalen
ISBN (شابک) : 9783531031163, 9783322877031
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 1982
تعداد صفحات: 101
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب بررسی تأثیر حرکت نسبی بین محورها و توپیهای چسبنده تحت تنش خمشی محیطی: مهندسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Untersuchung des Einflusses der Relativbewegung zwischen Achsen und haftschlüssig aufsitzenden Naben bei umlaufender Biegebeanspruchung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بررسی تأثیر حرکت نسبی بین محورها و توپیهای چسبنده تحت تنش خمشی محیطی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چرخ جزء مهمی در مهندسی مکانیک است. به شفت ها یا محورها متصل می شود. در اینجا باید بین دو وظیفه متضاد تمایز قائل شد: 1.) چگونه یک چرخ به یک محور به گونهای محکم میشود که محکم نگه داشته شود اما همچنان به راحتی میچرخد، در صورت امکان بدون تلفات اصطکاک؟ این کار را می توان با توسعه بلبرینگ های کشویی و غلتکی، روان کننده ها و فرآیندهای روانکاری حل شده در نظر گرفت. 2.) چگونه یک چرخ به یک شفت به گونه ای بسته می شود که گشتاور به طور ایمن از چرخ به شفت یا بالعکس منتقل شود؟ برای اتصال، به عنوان مثال، یک شیار به موازات محور روی سطح شفت و در سوراخ توپی چرخ قرار داده شده است که در آن یک کلید به اصطلاح پر قرار می گیرد که نیمی در شیار میل و نیمی در توپی قرار دارد. شیار و به عنوان یک راننده عمل می کند. یا یک پین به داخل سوراخی رانده می شود که از هاب و شفت به صورت عرضی به محور شفت می گذرد و توپی و شفت را به هم متصل می کند. با این حال، این اتصالات "قفل مثبت" که در اینجا به اختصار توضیح داده شده است، نیاز به فرآیندهای ماشینکاری اضافی دارد و به شکل استوانه ای توپی و شفت چرخ آسیب می رساند. به خصوص آسیب رسیدن به شفت به خصوص سطح شفت دارای معایب قابل توجهی است. این به این دلیل است که تنش های پیچشی ناشی از بارهای گشتاور روی سطح شفت جمع می شوند. با این حال، سوراخهای کلیدی یا متقاطع، مسیر صاف جریان برق را در شفت قطع میکنند، جریان برق را منحرف میکنند و در نتیجه منجر به تمرکز تنش در پایین سوراخهای کلید یا در کنار سوراخهای متقاطع میشوند.
In der Maschinentechnik ist das Rad ein besonders wichtiges Bauteil. Es wird auf Wellen oder Achsen befestigt. Dabei sind zwei gegensatzliche Aufgabenstellungen zu unterschei den: 1.) Wie wird ein Rad auf einer Achse so befestigt, daB es zwar sicheren Halt hat, aber sich dennoch leichtgangig, moglichst ohne Reibverluste dreht? Diese Aufgabe kann durch die Entwicklung von Gleit- und Walzlagern, Schmierstoffen und Schmierverfahren als gelost gelten. 2.) Wie wird ein Rad auf einer Welle so befestigt, daB es Drehmomente sicher vom Rad auf die Welle oder umgekehrt ubertragt? Zur Befestigung wird zum Beispiel auf der Wellen oberflache und in der Bohrung der Radnabe je eine Nut achs parallel angeordnet, in die eine sogenannte PaBfeder ein gelegt wird, die halb in der Wellennut, halb in der Naben nut ruht und als Mitnehmer wirkt. Oder ein Stift wird in eine quer zur Wellenachse durch Nabe und Welle fuhrende Bohrung eingetrieben, der Nabe und Welle verbindet. Diese hier kurz beschriebenen "formschlussigen" Verbindungen erfordern jedoch zusatzliche Bearbeitungsvorgange und be schadigen die zylindrische Form von Radnabe und Welle. Zu mal die Beschadigung der Welle, und zwar besonders der Wel lenoberflache, birgt erhebliche Nachteile. Denn die bei Belastungen durch Drehmomente hervorgerufenen Torsions spannungen sammeln sich an der Wellenoberflache. PaBfeder nut en oder Querbohrungen aber unterbrechen den glatt en Ver lauf des Kraftflusses in der Welle, lenken den KraftfluB ab und fuhren dadurch zu Spannungskonzentrationen im Grunde der PaBfedernuten oder neben den Querbohrungen.
Front Matter....Pages 1-5
Einleitung....Pages 7-11
Literaturübersicht....Pages 11-13
Einführende Betrachtungen....Pages 14-22
Aufgabenstellung....Pages 22-22
Versuchsanordnung....Pages 23-30
Probenherstellung....Pages 31-35
Versuchsdurchführung....Pages 35-52
Versuchsauswertung....Pages 53-85
Diskussion der Versuchsdurchführung....Pages 86-95
Zusammenfassung der Untersuchungen....Pages 96-98
Back Matter....Pages 99-103