دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Christoph Gabrisch (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783824464210, 9783322954183
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 1996
تعداد صفحات: 210
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب خدمات جهانی در آلمان: مفهومی جدید برای بازار آزاد شده مخابرات: اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Universaldienst in Deutschland: Neukonzeption für einen liberalisierten Telekommunikationsmarkt به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خدمات جهانی در آلمان: مفهومی جدید برای بازار آزاد شده مخابرات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در گذشته، Deutsche Bundespost به دلیل انحصار ارتباطات از راه دور، میتوانست کسریهای خود را از عرضه مناطق دورافتاده از طریق درآمدهای تضمین شده توسط انحصار در جاهای دیگر تامین کند. این شکل از تامین مالی پس از آزادسازی بازار دیگر امکان پذیر نخواهد بود. کریستف گابریش به بررسی این سوال می پردازد که چگونه می توان خدمات جهانی را در یک محیط رقابتی تضمین کرد. تجزیه و تحلیل اهداف، محتوا و ابزار خدمات جهانی روشن می کند که پاسخ فراتر از مدل سنتی «تعرفه های یکسان در فضا» است. نویسنده اشکال ارائه خدمات جهانی را که با رقابت سازگار است، با ارجاع به رویه کاربردی بین المللی مورد بحث قرار می دهد و آنها را از نظر مناسب بودن با شرایط آلمان بررسی می کند. بر این اساس، او یک مفهوم منطقی اقتصادی را تدوین کرده و آن را با قانون مخابرات دولت فدرال در جولای 1996 مقایسه میکند.
In der Vergangenheit konnte die Deutsche Bundespost aufgrund ihres Fernmeldemomopols Defizite aus der Versorgung entlegener Landstriche durch monopolgesicherte Erlöse an anderer Stelle finanzieren. Diese Form der Finanzierung wird nach der Liberalisierung des Marktes nicht mehr möglich sein. Christoph Gabrisch geht der Frage nach, wie in einem wettbewerblichen Umfeld der Universaldienst dennoch sichergestellt werden kann. Die Analyse der Ziele, Inhalte und Instrumente des Universaldienstes macht deutlich, daß die Antwort jenseits vom traditionellen Leitbild der 'Tarifeinheit im Raum' liegt. Der Autor erörtert wettbewerbskompatible Bereitstellungsformen des Universaldienstes unter Hinweis auf internationale Anwendungspraxis und prüft sie auf ihre Eignung für die Verhältnisse in Deutschland. Hierauf aufbauend formuliert er ein ökonomisch rationales Konzept und vergleicht dieses mit dem Telekommunikationsgesetz der Bundesregierung vom Juli 1996.
Front Matter....Pages I-XVII
Einleitung....Pages 1-4
Hintergrund der Reform des deutschen Fernmeldewesens....Pages 5-49
Die Entwicklung des Regulatorischen Rahmens bis 1998....Pages 51-78
Theoretische Grundlagen und Traditionelle Ausgestaltung des Universaldienstes....Pages 79-101
Universaldienst in Einem Liberalisierten Umfeld....Pages 103-151
Universaldienst im Deutschen Telekommunikationsmarkt....Pages 153-174
Schlussbemerkung....Pages 175-180
Back Matter....Pages 181-198