دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Gennaro Sasso
سری: I libri di Viella
ISBN (شابک) : 9788883344633, 9788883346644
ناشر: Viella
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 271 [271]
[271]
زبان: Italian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Ulisse e il desiderio. Il canto XXVI dell'Inferno به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اولیس و میل. Canto XXVI of the Inferno نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به تعبیر جنارو ساسو، اولیس در دانته نه آنقدر قهرمان فضیلت و دانش، و حتی کمتر از آن فاندیفکتور بازنمایی ویرژیل، بلکه قهرمان و در عین حال قربانی ضرورت است که از طریق میل درونی انسان، او را وادار می کند تا فراتر برود، بدون این که این خواسته کافی باشد و \"فراتر از\" دیگری به عنوان هدفی که باید به آن رسید، ترسیم نشده است. این مفهوم در مقاله گسترده ای که جلد را باز می کند، نشان داده شده است. و در پنج مورد بعدی به تفصیل در تحلیلهای متعددی که از کانتوی XXVI دوزخ شروع میشود و جنبههای خاص آن را نشان میدهد، گفتمان را به پرسشهای دیگری درباره جنبههای مهم اندیشه فلسفی و کلامی دانته باز میکند. در واقع، اولیس شخصیت بزرگی است که داستان مسابقه خود به سوی مرگ را روایت می کند. اما از آنجایی که چنین است، این مکان ایده آلی است که در آن، از طریق داستان ماجراجویی خود، دانته با آنچه در فصل خاصی از زندگی خود فکر می کرد، با آنچه که هنوز از آن تجربیات به اشتراک می گذاشت و با چه چیزهایی ارتباط برقرار می کرد، ادامه به احساس جذابیت، با این حال، نمی تواند به اشتراک گذاشتن دیگر.
Nell’interpretazione di Gennaro Sasso, Ulisse è, in Dante, non tanto l’eroe della virtù e della conoscenza, e meno che mai il fandi fictor della rappresentazione virgiliana, quanto piuttosto l’eroe e insieme la vittima della necessità che, per il tramite del desiderio intrinseco all’uomo, lo spinge ad andare oltre, senza che questo possa mai essere adeguato e un altro «oltre» non si profili come una mèta da raggiungere. Questo concetto è illustrato nell’ampio saggio che apre il volume; ed è particolareggiato, nei successivi cinque, in analisi molteplici che, partendo dal XXVI canto dell’Inferno, e illustrandone aspetti specifici, aprono il discorso ad altre questioni, concernenti aspetti importanti del pensiero filosofico e teologico di Dante. Ulisse è bensì, infatti, il grande personaggio che racconta la storia della sua corsa verso la morte. Ma, nell’esserlo, è anche il luogo ideale in cui, attraverso il racconto della sua avventura, Dante prese contatto con quel che aveva pensato in una stagione determinata della sua vita, con quel che di quelle esperienze ancora condivideva e con quel che, seguitando a sentirne il fascino, non poteva tuttavia condividere più.