دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Philip Resnick
سری:
ISBN (شابک) : 0773516581, 9780773516588
ناشر: Mcgill Queens University Press
سال نشر: 1997
تعداد صفحات: 178
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 10 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب دموکراسی قرن بیست و یکم: است
در صورت تبدیل فایل کتاب Twenty-First Century Democracy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دموکراسی قرن بیست و یکم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به برخی از سؤالات اساسی پیرامون عملکرد دموکراسی در پایان قرن بیستم و مشکلات حکومت داری در قرن بیست و یکم، از جمله مسائل جهانی شدن، ملی گرایی و دموکراسی مستقیم می پردازد. موضوعات موجود در این متن از یک حمله به سبک اتوپیایی به ساختارهای ممکن برای حکومت دموکراتیک در سطح جهانی تا تحلیل هابزی از چالشهای مداومی که نظریه دموکراتیک با آن مواجه است را شامل میشود. از تاکید بر اهمیت تاریخ اجتماعی و اقتصادی تا به رسمیت شناختن حدود همبستگی در دنیای واقعی جوامع متکثر و تقسیم شده ای که در آن زندگی می کنیم. از همذات پنداری با جهان وطنی و بین المللی تا دفاع از ملی و محلی.
Addresses some of the fundamental questions surrounding the practice of democracy at the end of the 20th century and the difficulties of governance in the 21st century, including issues of globalization, nationalism, and direct democracy. Topics in this text range from a utopian-style foray into possible structures for democratic governance at the global level to a Hobbesian analysis of the ongoing challenges that democratic theory faces; from an assertion of the importance of social and economic history to a recognition of the limits of solidarity in the real world of pluralistic and divided societies in which we live; from identification with the cosmopolitan and the international to a defence of the national and the local.