دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Francois Recanati
سری:
ISBN (شابک) : 0199226989, 9780199226986
ناشر: Oxford University Press, USA
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 331
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 21 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Truth-Conditional Pragmatics به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب حقیقت شناسی مشروط نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فرانسوا رکاناتی بر ضد درک سنتی شکاف معناشناسی/عمل شناسی استدلال می کند و جایگزینی رادیکال را مطرح می کند. از طریق نیم دوجین مطالعه موردی، او نشان میدهد که آنچه که یک گفته میگوید را نمیتوان به طور دقیق از آنچه گوینده میگوید جدا کرد. به ویژه، معنای گوینده به کلمات دارای حواس است که متناسب با وضعیت بیان است و از معانی متعارفی که کلمات به تنهایی حمل می کنند، فاصله می گیرند. این پدیده «مدولاسیون کاربردی» باید در نظریه پردازی در مورد محتوای معنایی در نظر گرفته شود، زیرا با فرآیند ترکیب معنایی مبتنی بر دستور زبان در تعامل است. ریکاناتی استدلال می کند که به دلیل این تعامل، محتوای یک جمله همیشه به زمینه ای که در آن استفاده می شود بستگی دارد. این ادعا، زمینهگرایی را تعریف میکند، دیدگاهی که در سالهای اخیر توجه قابل توجهی را به خود جلب کرده است و رکاناتی یکی از حامیان اصلی آن است.
Francois Recanati argues against the traditional understanding of the semantics/pragmatics divide and puts forward a radical alternative. Through half a dozen case studies, he shows that what an utterance says cannot be neatly separated from what the speaker means. In particular, the speaker's meaning endows words with senses that are tailored to the situation of utterance and depart from the conventional meanings carried by the words in isolation. This phenomenon of 'pragmatic modulation' must be taken into account in theorizing about semantic content, for it interacts with the grammar-driven process of semantic composition. Because of that interaction, Recanati argues, the content of a sentence always depends upon the context in which it is used. This claim defines Contextualism, a view which has attracted considerable attention in recent years, and of which Recanati is one of the main proponents.