دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Guido Mollering
سری:
ISBN (شابک) : 0080448550, 9780080448558
ناشر: Elsevier
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 241
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 16 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Trust: Reason, Routine, Reflexivity به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اعتماد: عقل، روال، انعکاس نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چه چیزی اعتماد را به چنین مفهوم قدرتمندی تبدیل می کند؟ آیا صرفاً این است که در اعتماد کل طیف نیروهای اجتماعی که ما می شناسیم با هم بازی می کنند؟ یا این که اعتماد شامل یک عنصر عجیب و غریب فراتر از آن چیزی است که ما می توانیم آنها را توضیح دهیم؟ در حالی که اعتماد مفهومی جذاب و برانگیزاننده است که محبوبیت فزاینده ای در سراسر علوم اجتماعی به دست آورده است، اما همچنان گریزان است، وجوه و کاربردهای متعدد آن دید کلی روشنی از ماهیت آن را پنهان می کند. در این کتاب، گیدو مولرینگ طیف وسیعی از تحقیقات اعتماد را بررسی میکند و سه دیدگاه اصلی اتخاذ شده در ادبیات را برای درک اعتماد استخراج میکند. بر این اساس، اعتماد به عنوان یک امر عقلانی، معمول یا انعکاسی مطرح می شود. در حالی که همه این دیدگاهها به درک ما از اعتماد کمک میکنند، مولرینگ نشان میدهد که آنها متضمن تعلیق جهش ایمان است که نمونهای از اعتماد است، اما نمیتواند توضیح دهد. بنابراین، او جهت جدیدی را در تحقیقات اعتماد پیشنهاد می کند که مبتنی بر دیدگاه های موجود است، اما تعلیق عدم قطعیت و آسیب پذیری را در قلب مفهوم اعتماد قرار می دهد. نویسنده فراتر از یک خط استدلال صرفا نظری، مفاهیمی را برای مطالعات تجربی اعتماد مورد بحث قرار میدهد و مطالب موردی اصلی را ارائه میکند که تجربه اعتماد را از نظر دلیل، روال، بازتاب و تعلیق به تصویر میکشد. مولرینگ با بیان اینکه چگونه رویکرد جدید میتواند ارتباط تحقیقات اعتماد و کمکهای آن به برنامههای تحقیقاتی گستردهتر در مورد تشکیل انتظارات مثبت را در مواجهه با عدم قطعیت و تغییر رایج در سطوح مختلف در اقتصاد و جوامع ما افزایش دهد، نتیجهگیری میکند. خواندن این کتاب برای هر کسی که می خواهد درک کاملی از اعتماد به دست آورد ضروری است. این می تواند به عنوان یک مقدمه کلی برای دانشجویان و دانش پژوهان پیشرفته در علوم اجتماعی، به ویژه در اقتصاد، جامعه شناسی، روانشناسی و مدیریت باشد. برای محققان باتجربه تر، این یک نقد چالش برانگیز و تحریک آمیز از این زمینه و رویکردی جدید برای درک اعتماد است. این یک بررسی دقیق از اعتماد به عنوان یک مفهوم اجتماعی است. استدلال میکند که اعتماد میتواند یک امر عقلانی، روتین یا انعکاسی باشد. و جنبه های نظری اعتماد را مورد بحث قرار می دهد، اما به کاربردهای عملی نیز می پردازد.
What makes trust such a powerful concept? Is it merely that in trust the whole range of social forces that we know play together? Or is it that trust involves a peculiar element beyond those we can account for? While trust is an attractive and evocative concept that has gained increasing popularity across the social sciences, it remains elusive, its many facets and applications obscuring a clear overall vision of its essence. In this book, Guido Mollering reviews a broad range of trust research and extracts three main perspectives adopted in the literature for understanding trust. Accordingly, trust is presented as a matter of reason, routine or reflexivity. While all these perspectives contribute something to our understanding of trust, Mollering shows that they imply, but cannot explain, suspension the leap of faith that is typical of trust. He, therefore, proposes a new direction in trust research that builds on existing perspectives but places the suspension of uncertainty and vulnerability at the heart of the concept of trust. Beyond a purely theoretical line of argument, the author discusses implications for empirical studies of trust and presents original case material that captures the experience of trust in terms of reason, routine, reflexivity and suspension. Mollering concludes by suggesting how the new approach can enhance the relevance of trust research and its contributions to broader research agendas concerning the constitution of positive expectations in the face of prevalent uncertainty and change at various levels in our economies and societies. The book is essential reading for anyone who wants to gain a thorough understanding of trust. It can serve as a general introduction for advanced students and scholars in the social sciences, especially in economics, sociology, psychology and management. For more experienced researchers, it is a challenging and provocative critique of the field and a new approach to understanding trust. It provides a detailed examination of trust as a social concept; argues that trust can be a matter of reason, routine, or reflexivity; and discusses theoretical aspects of trust but addresses practical applications as well.