دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Le-Ha Phan
سری: Routledge Research in Higher Education
ISBN (شابک) : 1138794651, 9781138794658
ناشر: Routledge
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 280
[281]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Transnational Education Crossing 'Asia' and 'the West': Adjusted desire, transformative mediocrity and neo-colonial disguise به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب عبور از آموزش فراملی از «آسیا» و «غرب»: میل تعدیلشده، میانهگرایی دگرگونکننده و مبدل نواستعماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این کتاب، Phan Le-Ha چهار پدیده بنیادی خودپایدار/پایدار در حال رشد در آموزش فراملی (TNE) را شناسایی و مورد بحث قرار میدهد، یعنی (1) متوسط بودن برنامهریزیشده، در حال تحول و دگرگونکننده پشت تأیید زبان انگلیسی- آموزش متوسط مشروعیت یافته توسط رابطه تعاملی آسیا-غرب؛ (2) استفاده استراتژیک از اصطلاحات «آسیایی/آسیایی» و «غربی/غربی» توسط همه ذینفعان در برداشت و ساخت انتخاب، کیفیت، دقت، قابلیت اطمینان و جذابیت برنامهها، دورهها و مکانها؛ (3) تمایل تعدیل شده به یک "غرب" خیالی (و اغلب با اطلاعات نادرست) در میان سهامداران مختلف آموزش فراملی؛ و (4) مالکیت اختصاص داده شده و خود تحقق یافته انگلیسی توسط گروه هایی از سخنرانان که معمولاً در حاشیه هستند. تمرکز بر چگونگی تأثیر این پدیدهها بر پرسشهای هویت و تمایل در TNE موضوعی است که در حال اجرا است.
پدیدههای فوق در پس زمینه احساسات «ظهور آسیا» مورد بحث قرار میگیرند. چگونه این احساس در تعاملات و روابط بین «غرب» و «آسیا» و در میان نهادهای آسیایی و نهادهای مختلف ظاهر شده است. بررسی پدیده های شناسایی شده در TNE توسط فان لی ها از تعامل چند لایه او با دیالکتیک رابطه آسیا-غرب، برداشت انتقادی او از برخی مطالعات حامی آسیا و استعمار زدایی، و رویکرد بین رشته ای و چند رشته ای او به این موضوع است. زمینه و موضوع خاص تحت بررسی را نظریه پردازی کنید.
فان لی ها نشان می دهد که آسیای کنونی انتخاب می کند (نه لزوماً به زور، بلکه عمدتاً با اراده و اغلب با آگاهی و آگاهی خوب. - عاملیت بیان شده) با ایده غرب پیش می رود و اغلب به طور مستقیم یا غیرمستقیم خواهان وابستگی به غرب است، چیزی که در زمینه جهانی شدن، منطقه ای شدن و تجاری سازی آموزش شدت بیشتری می یابد. ظهور آسیا باعث شده است که ایده غرب در آسیا بیشتر مورد توجه قرار گیرد. TNE در آسیا، از بسیاری جهات، نقطه ترانزیت متحول و پویا است، توقفی که ورود به مقصد مورد نظر - غرب و/یا ایده غرب را تسهیل می کند. غرب و آسیا بیش از هر زمان دیگری به یکدیگر در زمینه بین المللی سازی و تجاری سازی آموزش عالی نیاز دارند. علاوه بر این، غرب و آسیا هرگز متقابلاً منحصر به فرد نبوده اند، بلکه در یک رابطه عشقی و وسواسی پرحادثه با یکدیگر بوده اند. این همان گزاره دیالکتیکی است که Phan Le Ha در سراسر این کتاب در حالی که توجه ویژه ای به آموزش عالی فراملی در منطقه بزرگ آسیایی از جمله خاورمیانه دارد، به دنبال چندین پروژه تحقیقاتی او که از سال 2005 تا به امروز در منطقه انجام شده است.
آموزش فراملی در عبور از «غرب» و «آسیا» کاوش
میکند:
• انگلیسی، بینالمللیسازی آموزش عالی، و هویت: افزایش
تکزبانی آکادمیک و بسته فقط انگلیسی
br>• آموزش فراملی و تحقق رویا: از فیلیپین تا ویتنام،
از افغانستان تا دبی، از همه جای آسیا تا تایلند
• آموزش بینالمللی / فراملی میل: نظریهپردازی مفاهیم
کلیدی و گامهای بعدی از اینجا<. /p>
این کتاب مورد توجه محققان در زمینه آموزش فراملی، آموزش آسیا و سیاست آموزشی خواهد بود.