دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl.]
نویسندگان: Natalie Hubenthal. Marit Zimmermann
سری: Best of Pflege
ISBN (شابک) : 9783658252366, 9783658252373
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: XVII, 112
[122]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Transition von der Pädiatrie in die Erwachsenenversorgung: Der Bedarf von Jugendlichen und jungen Erwachsenen mit chronischer Erkrankung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انتقال از مراقبت کودکان به بزرگسالان: نیازهای نوجوانان و جوانان مبتلا به بیماری مزمن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نویسندگان انتقال نوجوانان و بزرگسالان جوان مبتلا به بیماری مزمن از مراقبتهای بهداشتی کودکان به بزرگسالان را بررسی میکنند. انتقال یک انتقال برنامه ریزی شده را توصیف می کند، که زمانی که به سن بلوغ می رسید و حداکثر زمانی که 25 ساله می شوید ضروری می شود. برای اینکه بتوانیم مراقبت مداوم را در طول انتقال تضمین کنیم، باید از حمایت کافی اطمینان حاصل شود و مدیریت خود مسئولانه بیماری باید آموخته شده باشد. با مطالعه خود، نویسندگان اطلاعاتی را برای مراقبت های فردی، سن و رشد مناسب ارائه می دهند.
Die Autorinnen untersuchen die Transition von Jugendlichen und jungen Erwachsenen mit chronischer Erkrankung von der Pädiatrie in die erwachsenenzentrierte Gesundheitsversorgung. Transition beschreibt einen geplanten Übergang, welcher mit Eintritt der Volljährigkeit und spätestens mit dem 25. Lebensjahr notwendig wird. Um eine kontinuierliche Versorgung während des Übergangs gewährleisten zu können, muss eine adäquate Begleitung sichergestellt und ein eigenverantwortlicher Umgang mit der Erkrankung erlernt worden sein. Mittels ihrer Studie geben die Autorinnen Hinweise für eine individuelle, alters- und entwicklungsgerechte Betreuung.