دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Daniel A. Bell
سری: St Antony's Series
ISBN (شابک) : 0333613996, 9780333613993
ناشر: Palgrave Macmillan
سال نشر: 1995
تعداد صفحات: 204
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Towards Liberal Democracy in Pacific Asia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب به سوی لیبرال دموکراسی در آسیای اقیانوس آرام نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب این دیدگاه را که لیبرال دموکراسی نتیجه اجتناب ناپذیر مدرنیزاسیون اقتصادی است به چالش می کشد. با تمرکز بر جوامع باثبات و مرفه آسیای اقیانوس آرام، استدلال می کند که ترتیبات سیاسی معاصر با ارزش های سلسله مراتبی، خانواده گرایی و هماهنگی مشروعیت می یابد. ترتیبی که به وضوح با درک غربی از لیبرالیسم سیاسی و دموکراسی ارتباطی که آن را تسهیل می کند در تضاد است. به جای تغییر سیاسی ناشی از تقاضای خودمختاری توسط گروه های ذینفع در جامعه مدنی، اتخاذ رویه دموکراتیک در آسیا باید در درجه اول به عنوان یک استراتژی دولتی برای مدیریت تغییرات اجتماعی-اقتصادی در نظر گرفته شود.
This book challenges the view that liberal democracy is the inevitable outcome of economic modernization. Focusing on the stable and prosperous societies of Pacific Asia, it argues that contemporary political arrangements are legitimised by the values of hierarchy, familism and harmony. An arrangement that clearly contrasts with a western understanding of political liberalism and the communicatory democracy it facilitates. Instead of political change resulting from a demand for autonomy by interest groups in civil society, the adoption of democratic practice in Asia ought to be viewed primarily as a state strategy to manage socio-economic change.