دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Matthew Anderson (editor)
سری: Studies in Law, Politics, and Society 36
ISBN (شابک) : 0762311894, 9780762311897
ناشر: JAI Press
سال نشر: 2005
تعداد صفحات: 167
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Toward a Critique of Guilt: Perspectives from Law and the Humanities به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب به سوی نقد گناه: دیدگاههایی از حقوق و علوم انسانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این جلد ویژه از "مطالعات در حقوق، سیاست و جامعه" موضوع مهمی را برای حقوق و دانش حقوقی به خود اختصاص می دهد، یعنی گناه. در مرکز اعتقاد ما به قانون این امید و انتظار است که قانون بتواند مجرم را از بی گناه متمایز کند. اما همانطور که مقالات این جلد نشان می دهد رابطه قانون با گناه پیچیده تر و آزاردهنده تر از آن است. قانون ما را به عنوان افراد مجرم معرفی می کند و خود قانون نیز موضوعی مجرم است. مقالات این جلد به بررسی گناه قانون در مورد ادبیات، حوزه های مختلف که بدنه های گناه در آنها ظاهر می شود و دیدگاه های تاریخی در مورد موضوع گناه می پردازد. در مجموع آنها نمونه ای از راه هایی هستند که بورسیه های بین رشته ای سؤالات جدید و راه های جدید تحقیق در مورد زندگی اجتماعی و فرهنگی حقوق را باز می کند.
This special volume of "Studies in Law, Politics, and Society" takes up a subject of an enormous import for law and legal scholarship, Guilt. At the center of our belief in law is the hope and expectation that law can differentiate the guilty from the innocent. But as the articles in this volume show law's relationship to guilt is more complex and vexed than that. Law constitutes us as guilty subjects and law itself is a guilty subject. The articles in this volume explore law's guilt about literature, various domains in which bodies of guilt appear, and historical perspectives on the subject of guilt. Taken together they exemplify the way interdisciplinary scholarship opens up new questions and new avenues of inquiry about the social and cultural life of law.