دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Ruth Heckmann (auth.)
سری: Edition Centaurus – Beiträge zur Kultur- und Sozialgeschichte der Musik
ISBN (شابک) : 9783658138394, 9783658138400
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 330
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آهنگسازان زن: در مورد استقبال آهنگسازان زن در آلمان در حدود سال 1800: موسیقی، مطالعات فرهنگی، مطالعات جنسیتی
در صورت تبدیل فایل کتاب Tonsetzerinnen: Zur Rezeption von Komponistinnen in Deutschland um 1800 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آهنگسازان زن: در مورد استقبال آهنگسازان زن در آلمان در حدود سال 1800 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
روث هکمن این سؤال را بررسی میکند که مردم چگونه در مورد موسیقی و نوازندگان در حدود سال 1800 صحبت میکنند، بهویژه در مورد آهنگسازی زنان. این نشان می دهد که چگونه زنان در فرهنگ موسیقی بورژوایی تثبیت شده در شمال و مرکز آلمان توسط اطرافیانشان تلقی می شدند و اغلب آنها را با دید انتقادی می نگریستند. این کتاب همچنین بر نوازندگان و آهنگسازان Corona Schröter، Louise Reichardt و Sophie Westenholz تمرکز دارد. سوال این است که معاصران و آیندگان به کار آنها چگونه می نگریستند و چه راهبردهایی را در فرهنگ مردانه که بر اساس علایق مردانه هدایت می شد، توسعه دادند تا بتوانند تأثیر عمومی موفقی داشته باشند.
Ruth Heckmann geht der Frage nach, wie man um 1800 über Musik und Musizierende, insbesondere über komponierende Frauen sprach. Sie zeigt, wie Frauen in der sich etablierenden bürgerlichen Musikkultur im nord- und mitteldeutschen Raum von ihrer Umwelt wahrgenommen und häufig kritisch beäugt wurden. Außerdem stehen die Musikerinnen und Komponistinnen Corona Schröter, Louise Reichardt und Sophie Westenholz im Mittelpunkt dieses Buches. Gefragt wird, wie ihr Wirken von Zeitgenossen und Nachwelt gesehen wurde und welche Strategien sie in einer von Männern dominierten und von männlichen Interessen geleiteten Kultur entwickelten, um öffentlich erfolgreich wirken zu können.
Front Matter....Pages 1-8
Einleitung: Die Frage an einen Ästhetiker – eine Frauenfrage?....Pages 9-19
Die Ordnung der Geschlechter und die Ordnung der Musik....Pages 21-66
Musikkritik und “Frauenzimmer-Compositionen”....Pages 67-144
Corona Schröter....Pages 145-181
Louise Reichardt....Pages 183-221
Sophie Westenholz....Pages 223-260
Schlussbemerkung....Pages 261-264
Back Matter....Pages 265-333