دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Adriana Cavarero. Angelo Scola
سری: Commonalities
ISBN (شابک) : 9780823267347, 0823267342
ناشر: Fordham University Press
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 145
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Thou Shalt Not Kill: A Political and Theological Dialogue به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تو نباید بکشی: گفتگوی سیاسی و الهیاتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این کتاب کوچک جذاب و کمیاب، یک فیلسوف برجسته فمینیست ایتالیایی و اسقف اعظم میلان با معنای معاصر فرمان کتاب مقدس مبنی بر نکشیدن روبرو می شوند. نتیجه یک سلسله استدلال های عالمانه و گسترده است که از قتل و خودکشی به جنگ عادلانه و حملات هواپیماهای بدون سرنشین، از اخلاق زیستی و بیوپولیتیک تا هرمنوتیک و زبان شناسی، از تئودور آدورنو و ماکس هورکهایمر تا هانا آرنت و میشل فوکو، از تورات و کتاب مقدس تا هنر و ادبیات، از جوهر کرامت انسانی و پارادوکس های برادرکشی تا درگیری با اخلاق لویناس. تو نباید بکشی که کمتر یک بحث مستقیم از یک بحث و جدل به معنای کلاسیک باشد، ثابت میکند که مراقبهای جستوجو درباره یکی از مقدمات اخلاقی بیاننشده است که جناحهای سیاسی به شدت مخالف آن را به اشتراک میگذارند. این ذهن افراد مبتدی را تحریک می کند و همچنین به خوانندگان پیشرفته تر ضرورت و مطلوبیت تفکر در زمان حال را یادآوری می کند.
In this fascinating and rare little book, a leading Italian feminist philosopher and the Archbishop of Milan face off over the contemporary meaning of the biblical commandment not to kill. The result is a series of erudite and wide-ranging arguments that move from murder and suicide to just war and drone strikes, from bioethics and biopolitics to hermeneutics and philology, from Theodor Adorno and Max Horkheimer to Hannah Arendt and Michel Foucault, from Torah and Scripture to art and literature, from the essence of human dignity and the paradoxes of fratricide to engagements with Levinasian ethics. Less a direct debate than a disputation in the classical sense, Thou Shalt Not Kill proves to be a searching meditation on one of the unstated moral premises shared by otherwise bitterly opposed political factions. It will stimulate the mind of the novice while also reminding more advanced readers of the necessity and desirability of thinking in the present.