دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1st ed.]
نویسندگان: Galia Benziman
سری:
ISBN (شابک) : 9781137507129, 9781137507136
ناشر: Palgrave Macmillan UK
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: [177]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Thomas Hardy’s Elegiac Prose and Poetry به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نثر و شعر مرثیه توماس هاردی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب گذار از مرثیه سنتی به مرثیه مدرن را از طریق مطالعه دقیق آثار توماس هاردی و تعهد آن به سوگواری و یادآوری بررسی میکند. هاردی را معمولاً به عنوان یک مرثیه سرشناس خوانده می شود که علیه فراموشی دسته جمعی معمول عصر ویکتوریا می نویسد. اما همانطور که در اینجا بحث شد، هاردی به طور دیالکتیکی در فراموشی فرهنگی و روانشناختی که او در برابر آن مقاومت می کند دخیل است، همانطور که کتاب او با گسترش مجموعه مطالعاتی فراتر از مرثیه های همسری («اشعار 1912-1913») به طیف گسترده ای نشان می دهد. از شعر، رمان و داستان کوتاه که به سوگ و سوگواری می پردازد. این کتاب با قرار دادن جنبه مدرن مرثیه نویسی هاردی در این دوگانگی و در تخریب حافظه به عنوان غیرقابل اعتماد، به بررسی لحظات متنی می پردازد که در آن هاردی دوگانگی های دوتایی مانند فراموشی در مقابل یادآوری، خودشیفتگی در مقابل تعهد غیر خودخواهانه، غم و اندوه در مقابل خیانت را به چالش می کشد. کار عزا در مقابل مالیخولیا، حضور در مقابل غیبت. تجزیه و تحلیل کتاب به ما اجازه میدهد که شعرهای مرثیهای هاردی، و بهویژه توصیف او از سوگوار بهعنوان یک نویسنده، را به مفهومسازیهای اواخر ویکتوریایی از مرگ، حافظه، هنر، علم و روابط جنسیتی مرتبط کنیم.
This book examines the transition from traditional to modern elegy through a close study of Thomas Hardy’s oeuvre and its commitment to mourning and remembrance. Hardy is usually read as an avowed elegist who writes against the collective forgetfulness typical of the late-Victorian era. But Hardy, as argued here, is dialectically implicated in the very cultural and psychological amnesia that he resists, as her book demonstrates by expanding the corpus of study beyond the spousal elegies (the “Poems of 1912-1913”) to include a wide variety of poems, novels and short stories that deal with bereavement and mourning. Locating the modern aspect of Hardy’s elegiac writing in this ambivalence and in the subversion of memory as unreliable, the book explores the textual moments at which Hardy challenges binary dichotomies such as forgetting vs. remembering, narcissism vs. unselfish commitment, grief vs. betrayal, the work of mourning vs. melancholia, presence vs. absence. The book's analysis allows us to relate Hardy’s elegiac poetics, and particularly his description of the mourner as a writer, to shifting late-Victorian conceptualizations of death, memory, art, science and gender relations.