دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: J. Baird Callicott
سری:
ISBN (شابک) : 0199324891, 9780199324897
ناشر: Oxford University Press
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 400
[401]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Thinking Like a Planet: The Land Ethic and the Earth Ethic به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فکر کردن مثل یک سیاره: اخلاق زمین و اخلاق زمین نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جی بیرد کالیکات با گردآوری اکولوژی، روانشناسی اخلاقی تکاملی و اخلاق محیطی با روایت سرزنش و ناامیدی که در بحث های معاصر درباره اخلاق آب و هوا غالب است مقابله می کند و رویکرد تازه و خوش بینانه تری ارائه می دهد. در حالی که سایر اخلاق شناسان محیط زیست در بحث در مورد مشکل تغییرات آب و هوایی خود را به آنچه کالیکات فردگرایی عقلانی می نامد محدود می کنند تا به این نتیجه برسند که اساساً امید کمی وجود دارد که در مواجهه با "طوفان اخلاقی کامل" آن کاری انجام شود (در استفان). سخنان گاردینر)، کالیکات از پذیرش این دیدگاه خودداری می کند. در عوض، او ما را تشویق میکند که به خود زمین نگاه کنیم و بحران را در مقیاسهای مکانی و زمانی بزرگتر در نظر بگیریم، همانطور که در گذشته شکست خوردهایم. کالیکات این نظریه را با کاوش و تقویت طرح ضعیف آلدو لئوپولد از اخلاق زمین در «برخی مبانی حفاظت در جنوب غربی»، متنی که به ندرت از روزهای اولیه اخلاق زیست محیطی مطالعه شده بود و در سال 1923 نوشته شد اما تا آن زمان منتشر نشد، پشتیبانی می کند. 1979 پس از اینکه جنبش محیط زیست قدرت جمع آوری کرد.
Bringing together ecology, evolutionary moral psychology, and environmental ethics, J. Baird Callicott counters the narrative of blame and despair that prevails in contemporary discussions of climate ethics and offers a fresh, more optimistic approach. Whereas other environmental ethicists limit themselves to what Callicott calls Rational Individualism in discussing the problem of climate change only to conclude that, essentially, there is little hope that anything will be done in the face of its "perfect moral storm" (in Stephen Gardiner's words), Callicott refuses to accept this view. Instead, he encourages us to look to the Earth itself, and consider the crisis on grander spatial and temporal scales, as we have failed to in the past. Callicott supports this theory by exploring and enhancing Aldo Leopold's faint sketch of an Earth ethic in "Some Fundamentals of Conservation in the Southwest," a seldom-studied text from the early days of environmental ethics that was written in 1923 but not published until 1979 after the environmental movement gathered strength.